Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Det borde g

Ekwalls blogg

Tisdag 10 juli kl 23:36
Man vet aldrig någonting säkert längre: Ljungan till Fiorentina, förvisso "kanske" men ändå mycket mer än vad jag hade förväntat mig…jag trodde aldrig ens att han tänkte tanken att lämna det Arsenal o det London som han älskar så mycket.
***
Jag tog körkort först när jag var 34 år…dessförinnan var det taxi som gällde eller tåg o flyg när det skulle åkas långt.
Därför har transportering av mig själv under större delen av mitt liv varit avkoppling, jobba lite, sova lite, läsa lite…kanske är det därför jag verkligen avskyr att köra längre sträckor i bil, för mig är det bara "transport" o under den tiden kan man lägga in o hinna med mycket annat.
Nu måste man sitta koncentrerad bakom en ratt.
Men det fick gå.
Snikversionen av Porsche Cayenne tog knappa sex timmar på sig med två stopp o tankning på vägen, från Apple Bay till Båstad.
***
Om domare kan stoppa matcher för att planer är för blöta så borde det vara möjligt att skjuta upp matcher för att underlaget ser ut o är som det gör på Ullevi.
***
Så här: Det är vädligt stor skillnad på att vara "klar" o "officiellt presenterad som klar"…men det betyder alltid samma sak egentligen.
***
…men det var humor när Trellehollas tränare Conny Karlsson sa att Ullevimattan stoppade hans lag från att "spela fotboll".
Med all respekt…men sen när blev TFF ett lag som gjorde sig känt för att spela vacker fotboll på jämna fina planer?
Alltså, jag kan se charmen med TFF o dess framgångar på Vångavallen…men jag har aldrig sett styrkan i att det gått så bra för att planerna varit så jämna.
Conny Karlsson ställde till det för sig själv när man valde att låta Christian Fegler fortsätta i målet istället för att ta in den inlånade Sahlman från Halmstad.
***
I ärlighetens namn o trots stormatchen mot Gais…det finns skäl till att BP ville förstärka målvaktssidan…en målvakt i allsvenskan får verkligen inte släppa in Makondeles lobbskottinlägg.
Det vet nog Kristoffer Björklund, såväl som jag.
***
Bombaren, Japan, Champa o Bicky var ett klassiskt runt bord på Sand vid 17:30-snåret.
***
Maradonasparkar, klackar, volleyskott, vådaskott, målvaktsnickar…allt är ju vackert, men klapp-klapp-målet mot AIK…allt på en touch från Anders Svensson-Keene-Mathias Svensson-Izishaki…är väl så så snyggt.
***
Jag tycker AIK, trots allt, ser klasser bättre ut framåt nu än tidigare.
Men blir det stryk igen på torsdag mot Elfsborg kan de plötsligt vara rejält indragna i bottenstriden på allvar…o då kan det bli mentalt slitsamt för ett lag med tungt tryck på sig utifrån.
***
Beachvolley i morgon…vi är regerande mästare tre år på rad, men det är kris: Källman är fast i Spanien o just nu står vi där med tre sopor…jag själv, Bombaren o Frändesjö.
Vi är i starkt behov av en fjärde, gärna lång o gärna säker i bagger-spelet.
Själv är jag rätt usel, min styrka ligger i det taktiska.
Frändesjö är OK.
Bombaren har intressanta fingerslag, men kortare ben än vad jag har.
Vi får skylla på underlaget om det inte fungerar.
***
Sleepingtime nu.
O sen värsta långa dagen.
07:45: Nyhetsmorgon, jag o Bombaren har beachvolleyskola.
10:00: Radiointervju, radio Båstad.
14:00: Beachvolley på stranden
16:30: After-beachvolley på Pepes
19:00: Fotboll i Zganders lag bakom Hotell Skansen
20:00: Beachvolleypartyt, oftast årets bästa

Annons
Publicerad 2007-07-10 23:04

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto