Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

L

Ekwalls blogg

Borås kokade inte men puttrade i alla fall rätt nära kokpunkten när man fick en enklare nyans av Champions League till stan.
Det fanns en sån där rätt skön elektricitet i luften…en sån feeling som kan komma smygande när det står lite mer än vanligt på spel. Det var Mathias Svensson som visade vägen…han var inte här för att be ursäkt o fick inte bara uppmärksammat ungrarna, utan hela sitt eget lag som alla hängde på.
Mathias påpekade tidigt för ungrarnas femma…efter en armbåge…att killen inte ens skulle försöka komma i närheten igen, för jag kommer ALDRIG vika ned mig…rakt, enkelt o väldigt tydligt.
Det var ingen skön syn, men det var mycket vilja o en hel del smartness. Avancemang är avancemang, skitsamma hur…det var det Elfsborg hade förstått o det är det svenska lag tycks ha lärt sig.
Vi har inte mot Barcelona, Milan o Chelsea precis men vi har spelat 16 matcher ute i Europa i år. Och ingen har vi förlorat en enda, tillochmed Häcken har vunnit.
Vi måste få lov att vara nöjda med det ett litet tag.

Annons
Publicerad 2007-08-08 21:57

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto