Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Min s

Ekwalls blogg

Tisdag 11 september kl 13:19
Dagens försvarstal:
I en reklampaus under "2:a halvlek" sitter jag Alm o Målvakten o kallpratar.
Vi pratar som vanligt fotboll under den fem-sex minuter långa pausen o i en kort passus vi tar upp något om bitterhet o i sammanhanget nämner jag folk jag träffat på Elvan där jag o Brolin en gång talat om spelare efter karriären…jag tror jag säger något om en spelare som "jag o Brollan anser vara den bittraste vi någonsin träffat."
Brollan=Brolin=en god vän, kan vara bra att veta.
Reklampausen har av någon anledning lagts ut på Fotbollskanalen.se o ett 30 sekunders utdrag av vår konversation såklart mejlats till Bladet av någon glad tittare/läsare…o ur detta sammanhanget producerar alltså Bladet en story om min ATTACK PÅ BROLIN.
Det är så det kan gå till ibland…om någon uppfattat det hela som en attack så får jag be om ursäkt.
Fotbollskanalen.se tog såklart bort den fem minuter långa reklampausen med en stillbild eftersom det 1) inte ska ligga massa dödtid i inslagen på nätet 2) inte ska finnas massa produktionstekniska detaljer i ljudväg som ska ligga ute, man hör exempelvis mest Ola Wenström tala med Josefin Öqvist inför en intervju etc.
Men jag har nu hört lyssnat på hela ljudfilen o att få det till en attack på Brolin är helt absurt.
***
Det är väl helt självklart att Anders Svensson o Niclas Alexandersson säger att det är kul att få åka till Montenegro o spela träningslandskamp samtidigt som de är mitt uppe i den allsvenka guldstriden.
Självklart tycker de så, tro ingenting annat.
***
Bittaste spelare jag någonsin träffat; George Best…han var bitter, om någon.
***
Mattias Larsson mejlar klokt:

"Hej! Stort fan av din blogg. Skulle bara ge en kommentar angående herr- kontra damfotboll. Håller med dig om att man inte ska jämföra dem, helt olika förutsättningar givetvis. Jag tror dock att anledning till att många tycker att damfotboll är så mycket sämre än herrfotboll är att det finns så många manliga utövare. Väldigt många män kan sparka på en fotboll relativt bra medan det inte är speciellt många som till exempel kan hoppa över 2 meter i höjdhopp.
Det tror jag är anledningen till att man inte riktigt jämför på samma sätt. Krya på dig i vaden!
Mvh
Mattias Larsson"

Annons

SVAR: Jag tror att du har väldigt rätt.

***
Argentinas målvakt är den första målvakt jag sett som varit så nära att göra ett hattrick!
***
Bladets reporter säger något om att allt inte riktigt går att höra o en reporter på Getingen menar att hon hört hela vår diskussion under reklamen…vilket ju är en fet bluff, eftersom min, Alms o Målvaktens diskussion (som hela vårt samtal bygger på) inte fanns upptagen med ljud…vårt ljud hörs bara under några sekunder, dessförinnan finns bara ljudet från mikrofonerna hos Guds Son o Öqvist.
Däremot publicerar Getingen uppgiften om att jag sagt att jag sett Ravelli på Elvan o han jag uppfattade honom som onykter.
Jag har lite svårt att se allmänintresset i just det uttalandet, men vad vet jag?
Det kan inte vara en sensation att man gärna tar ett järn när man är på krogen?
***
När Kajsa Bergqvist hoppar normalbra så är hon uppe på höjder som hoppas av bättre juniorer i Sverige…o det är ingenting med det.
Men aldrig att män upprörs över detta o tycker att "dam-höjdhopp inte ska sändas, för att nivån är så dålig".
Det är bara fotboll som ska jämföras.
***
Sverige-Nigeria, rimligtvis 3-1.

Annons
Publicerad 2007-09-11 12:31

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto