Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Detta visste du inte om Ekwall vs Lundh

Ekwalls blogg

Fredag 26 oktober kl 00:01
Vi spelar in Ekwall vs Lundh De Luxe i en studio som är mindre än en sån där telefonkiosk som Ingvar Oldsberg gömde hemliga gäster i under Tipsextra-tiden.
När vi väl baxat in Långe Lundh måste han ha benen utstickande rakt ut på trottoaren annars får vi inte plats med Ekwall, gäst, kameraman o lampor…det fungerar hjälpligt nu, men det lär bli kallt som fan i januari eftersom vi inte kan stänga ytterdörren.
Budgeten är så fruktansvärt tajt att den med nöd o näppe hade klarat att fylla en varukorg på en helt vanlig stormarknad o lyx som exempelvis TV-smink är en utopi.
Därför hade vår senaste gäst, farbror Bank från Bladet, sovit med det smink han fick dagen innan i ett annat TV-program han medverkade i (det är helt sant!)…jag kan inte precis påstå att farbror Bank kom nysminkad, men i alla fall sminkad o det syns inte minst på bilden här ovan…mannen till vänster med en ansiktsfärg likt ett glas mellanmjölk är Långe Lundh.
***
1-1 för Helsingborg o Elfsborg var väl resultatmässigt OK, men också sådär.
Hemmamatcherna behöver normalt vinnas för att bli bland de tre första o gå vidare.
***
Vad ser vi i Ekwall vs Lundh De Luxe den här gången då?
Så här skriver programmets PR-avdelning från sitt kontor i Apple Bay:

"Ekwall vs Lundh De Luxe gästas av Aftonbladets fotbollskrönikör Simon Bank.
– Vi diskuterar förstås guldstriden i allsvenskan och jag försökte pressa de bägge kvällstidningsormarna Lundh och Bank på om de inte skämdes över vad kvällisarna hitta på ibland, berättar den ständigt debatterande programledaren Patrick Ekwall.
Även nomineringarna till Fotbollsgalan var ett hett diskussionsämne.
– Där var vi alla rörande överens om att vissa val är otroligt konstiga och Bank påpekade kraftfullt att juryn tagit ut fel hammarbyare. På kvällstidningsspråk en riktig ATTACK PÅ JURYN, menar Ekwall.
Var ni verkligen överens om allt?
– Nej, inte allt. Bank och Lundh höll ihop som ett förlovat par och tvingade mig till slut att hoppa på stackars Ljungskile. Jag måste ta tillfället i akt och ta tillbaka det, allt det där var medias fel…
Vad var roligast under inspelningen?
– Två saker var riktigt kul. Bank kom sminkad till inspelningen, han hade sparat sminket över natten från en tidigare TV-sändning. Eftersom vår budget är minimal har vi inte råd med eget smink så jag och Lundh ser ut som två spöken. Det var lite humor. Men bäst var nog när Lundh fick testa min svåra silverjacka efter ett önskemål från en tittare."
***
Jag vet inte hur många mejl jag får från människor som alltid vill hacka ned på allsvenskan o förklara hur "jävla pissdålig serien är"…ja, ni läser väl detsamma alla dagar i veckan i sådana där kolumner med anonyma åsikter.
Ändå: så snart svenska lag ska ut o spela mot europeiskt motstånd så brukar…inte när Valencia kommer, men annars…läktarna gapa väldigt tomma.
Det kom 4000 för att se Elfsborg-AEK Aten i Borås.
För några dagar sen var det 8000 o njöt av Elfsborg-Örebro på samma arena.
Logik?
***
Staffan mejlar…som ni kan tänka vidare på:

Annons

"Hej,
Läste i bloggen det citerade mejlet om spelare som inte vill lira mot sin gamla klubb…
En personlig fundering är ju vad som i finansvärlden gäller för föreningar vars lag är är bolagiserade och börsnoterade.
Om man drar en parallell till Ericsson och hårddrar det en smula skulle man kunna hävda att klubbar/bolag som inte öppet klargör vilket lag de kommer att spela med undanhåller information som kan påverka börsvärdet… 🙂
Lycka till med golfsvingen.
Får man verkligen ha jeans, hur svåra de än må vara… ???
// mvh Staffan"
***
…men svenska lag…som inte visat bästa form på senare tid…tog vars en poäng ute i Europa.
När HBK var med i UEFA-gruppen för nåt åt sen blev det väl noll på fyra matcher, om jag inte minns helt fel.
Det tar sig.
***
Nanne kvar till 2014.
2014!
Då består Kalmar bara av Elmare…de tre de har o deras barn o säkert nån kusin o syssling.
***
Tvingas laga finmat fredagkväll eftersom gäster ska bjudas.
Har fått panik.
Snälla, hjälp mig med recept på något som är enkelt, gott men verkar vara jävligt divigt.

Annons
Publicerad 2007-10-25 23:28

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto