Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Den killen kommer jag att sakna

Ekwalls blogg

Tisdag 30 oktober kl 15:33
Jag kommer att sakna Attraktiva Bengan i allsvenskan nästa år.
Dels för att det finns få med hans underbara personlighet…jag upptäckte den en klassisk natt på en bar i Glasgow efter en landskamp i Skottland, jag, Bengan o Bombaren…o dels frö allsvenskans fräckaste "sydamerikanska" utsparkar.
Nu ska han snickar igen på annat håll.
***
Jag har slagit på en golfboll på för första gången i hela mitt liv idag, med en hjälp av en proffstränare för magasinet GolfPunk.
Det var en upplevelse i sig.
Och det räckte med en timme för att jag skulle inse att det skulle gå åt en del klubbor om jag hade spelat…tålamod o sansat beteende är inte min grej i icke-lagsporter eller för den delen när det är för mycket bolsjeviker i stadstrafik.
Annars gick det säkert hyggligt, jag slogs mest av att klubborna…sådana där stora drivers som jag bara sett på TV…vägde noll, jag trodde de skulle vara tunga som fan.
Blev lite besviken när jag fick veta att jag slog med nån sorts bollar som inte kunde gå så långt, eftersom proffsen brukade dra riktiga bollar rakt in i en trädgård bakom drivingrangen på Båstads GK…hade hoppats att få lira som de riktiga stjärnorna, de som kan…typ Guds Son, Peppe o en kille som vill vara anonym, men vi kan kalla honom Hyland.
De gånger jag träffade bollen…lite drygt varannan gång…kom jag i alla fall sådär en 150 meter, men spridningen var inte att leka med…jag slog mest höger yttersidor, det kallades slice fick jag veta.
***
Någon som tror att Johan Oremo spelar i Gefle nästa säsong?
***
Längesen jag flög SAS så jag hade glömt hur det kan vara.
Evighetsväntan i samband med boarding för att det räknats fel någonstans…bestämda uniformsdamer sprang omkring i kabinen med passagerarlistor o såg allmänt förvirrade ut.
Jag är ingen sån där tröttsam notorisk SAS-gnällare…de som menar att "allt" SAS gör är värdelöst…men aldrig hos något annat inrikes flygbolag här i Sverige har jag suttit så mycket o väntat i en flygplansstol på marken som med Scandinavian Airlines.
Och jag kan inte begripa det där med att räkna passagerare…hur svårt kan det vara?
Spana in antalet sålda biljetter o börja sen räkna passagerare från ett, två, tre…det kan inte vara möjligt att misslyckas om man är flera vuxna som hjälps åt.
***
För den goda sakens skull: Rosa Bandet-gala, on my way.

Annons
Publicerad 2007-10-30 15:18

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto