Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

AIK:s porrkung lät som ett jävla skämt

Ekwalls blogg

Fredag 2 november kl 11:54
Man vet att man har haft ett rätt trist stillasittande ett tag när man jublar i högan sky för att man ska; "jogga i lugn takt".
Vadjävlen börjar tydligen ge med sig o efter det att sjukgymnast-Annika via nån liten apparat tryckt i mig halva Brommas strömförsörjning under en kvart så fick jag klartecken…jogging tillåtes.
Det ska verkligen bli spännande.
25 augusti brast vaden i TV-lagsmatch i Tierp…två månader senare får jag alltså "jogga lugnt"…om inte det är ett tecken på att man börjar bli slut som artist, vad är då ett tecken?
***
Sören Cratz till Norrköping är ju ytterligare ett bevis på att man alltid överlever o får bra jobb som fotbollstränare…oavsett hur det gått på senare tid.
När Gais (Pehrsson, Nilsson), Elfsborg (Haglund), AIK (Norling), Malmö FF (Nilsson), Djurgården (Siggi), IFK Göteborg (Rehn/Olsson/Olausson) o några till sökt efter något nytt eller tittat på framtiden så väljer alltså IFK Norrköping – Sören Cratz!
***
Jag ska inte ge mig in i en debatt om det är rätt eller fel av en porrkung att köpa in sig i ett fotbollslag i allsvenskan.
Men hörde ni Berth Milton i Insider igår?
Herregud!
Han lät lite som nån rollkaraktär i en gammal svartvit film där han försökte läxa upp Anderssonskans Kalle för att han pangat en ruta på skolgården.
"Snorvalparna kommer säkert att lyssna på mig, klubben behöver en stark kraft som står upp o säger att våld inte hör ihop med fotboll".
Jag vet inte i vilket mörkt hörn som Milton suttit o runkat de senaste åren…men att tro att det räcker med ett hyttande finger från en farbror för att stoppa huliganismen är som att tro att det går för tjejerna på riktigt i Miltons favoritfilmatiseringar.
Jag menar…kom in i matchen, vi lever i verkligheten här.
***
Ni kan ju alltid fråga de i Västerås vad de anser om Cratz.
***
Jag är inte så säker på att Olof Guterstams första säsong i allsvenskan gjort honom mycket hetare på marknaden.
Inget ont om Guterstam.
Men han var inte mer än sådär, va?
Vi hade nog trott på lite mer efter det att han blev landslagsman på januariturnén.
***
Kocken på Restaurangen Konsumtionsföreningen heter Murat o är tillsammans med sin kollega Mickis i världsklass.
Dessutom kan du alltid prata lite fotboll med Murat när du sitter i baren o kan se rakt in i köket.
Murat älskar sitt Fenerbahce…men Murat säger förstås bara Fener…o han har i en vecka gått o laddat för mötet med PSV Eindhoven…o då dröjer det ändå ytterligare en vecka tills det är dags.
Jag har hetsat o slagit vad en femhundring på att Galatasaray…men Murat säger förstås bara Galata…tar ligan i år.
Murat tvekade inte en sekund på att sätta emot.
***
Frågan så många ställer sig; hur dragen blev Pihlblad…egentligen?
***
Tittar vi på hur mittfältsläget är just nu i landslaget börjar tillochmed jag bli lite orolig inför en helt avgörande match mot Lettland på Råsunda.
***
Så fort jag orkar ska jag ta mig till Sun Bay Beach o jogga lugnt längs stråket som följer vattenkanten hela vägen till Apple Bay.
Det ska bli en fröjd.

Annons
Publicerad 2007-11-02 11:19

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto