Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Plötsligt har inte någon man i hela Sverige sett porrfilm

Ekwalls blogg

Lördag 3 november kl 12:09
Efter en enklare morgonpromenad i snöblandat regn, isande nordanvindar o blaskhalt underlag så vet man; varmt blir inte ordet för dagen när man ska stå mellan två lbänkar o följa Djurgården-Umeå på Kristinebergs IP under eftermiddagen.
Kanalen kräver skjorta, slips, kavaj…oavsett om det är 30 grader varmt eller 30 grader kallt…o jag tvingas till en överkropp likt Iprenmannens när jag måste trycka in så mycket kläder som möjligt under skjorta, slips, kavaj.
***
Tycka precis vad man vill om Milton o hela den branschen han är insyltad i o tycka vad man vill om att han ger sig in i ett allsvenskt fotbollslag.
Personligen tycker jag inte att porrindustrin ska vara en del av svensk fotboll.
Men hyckleri stinker alltid rätt unket.
Helt plötsligt har inte en enda man i hela fotbolls-Sverige varit i närheten av en porrfilm, än mindre sett en.
Hade män…o det är män som ser fotboll i störst utsträckning o det är män som styr svensk fotboll på de allra flesta håll…inte varit så förbannat kåta på att glutta på Miltons verk så hade ju den här diskussionen aldrig uppstått, eller hur?
Mer hyckleri…Milton sa väldigt många verklighetsfrånvarande saker hos Aschberg, men han har förstås en liten poäng när han i dagens Getingen påpekar att "AIK har ju ett ölbolag som sponsor".
Eller trodde någon att ÅBRO köpt in sig tungt som sponsor för att sälja mer påskmust?
Som om PRIVATE stod över bröstet på tröjorna o någon hävdade att de faktiskt också producerar dokuentärfilmer om fattiga barn i tredje världen.
Jag säger inte att det är rätt eller fel, jag menar bara att hyckleri var ordet, som Bull sa.
***
Royal League ska nästa år heta Royal Nio Liv.
***
Ivan Rakitic är en otroligt häftig mittfältare som jag sett en hel del i Schalke under året, redan en klippa i i ett av Europas bästa landslag, Kroatien.
Och bara 19 år.
Hade han varit svensk hade han fått stå på tillväxt i sju-åtta år till.
***
Sånt som kan vara svårt att förstå om man inte stått där själv eller inte är i branschen:
En kille som vill vara anonym, men vi kan kalla honom Hyland rattar hela direktsändningen av Idol utan vare sig manuskort eller prompter (sån där text som rullar i kameran framför dig).
Och då talar vi om ett program med ganska strikt körschema o tajta tider som måste hållas.
Få…om ens någon…fixar det så klanderfritt i direktsändning.
Jag är impad.
***
Juventus-Inter!
***
Jag o Mästaren på väg på lokal igår o dörrvakt sa när vi hade att välja mellan Vassa Eggen o nya Blue Moon Bar (ingångarna sidan om varandra)…"antingen Hasse Aro eller E-Type, välj själva".
Hur fan gör man då?
Vi valde Aro som faktiskt stod o vände lite plattor i baren då o då inne på Vassa Eggen.
***
Alands Åtvidaberg-dokumentär var till stor glädje för mig som bara mindes så fragment från den tiden men som intensivt försökte följa Åtvidaberg runt 1972 o i alla fall kunde namnen på de flesta av spelarna.
Och Benno var fan ännu kortare på den tiden.
***
Idol-Daniel Karlsson ser ut att kunna bli en hygglig förstärkning för TV-laget nästa sommar.
Han blir vår första stora värvning när fönstret öppnas, avslöjas här o nu.
***
Nu får man smyga in bakom rätt mörka hörn om man får för sig att hångla upp landslagets presschef Saleteg efter en bättre groggbricka.
***
Det är lätt att glömma bort att Mahtias Svensson…som vi alla trodde var slut…gjort ett par riktigt högklassiga mål den här säsongen.
Det sista mot Malmö, inte minst.
Sett av ganska få eftersom man inte alltid går igång på en match mellan de lag som slutar fyra respektive nia.
Men inte glömma Svensson på något sätt.
***
Jag bara satte mig framför datorn igår o en kvart senare hade jag beställt en rätt svår semestervecka i december vid nån strandkant i Thailand.
Det kan vara rätt skönt att ha det som drivkraft när man imorgon sätter sig på flyget mot Sturup för att ta sig an…H43-Hammarby.
Inte för att det är nåt fel på vare sig Idrottshallen i Lund, H43 eller handboll, men ändå; jag hade hellre varit i Turin.

Annons
Publicerad 2007-11-03 11:22

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto