Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Farnerud har inte varit någon succé i Bundesliga

Ekwalls blogg

Måndag 5 november kl 16:30
Det stod folk o ville muta sig in på sista SAS-planet till Estocolmo, 22:50 från Kastrup igår…folk satt i cockpit o varenda klappstol sidan om flygvärdinnorna var upptagen…hade det varit tillåtet hade resenärer tryckt in sig själva i hatthyllorna.
Och den SAS-kärra jag tog ned till Sturup tidigare på dan var så tjock att man lätt hade kunnat fylla en Dash med standby-resenärer.
Så; flygbranschen går nog rätt bra just nu.
***
Mycket Alexander Farnerud-snack nu inför den trupp som ska presenteras av Lagerbäck imorgon.
Jag har sett honom två gånger i Champions League o då har han visat att han växt.
Men när vi står där o gapar som allra högst ska vi inte glömma bort att Farnerud bara spelat tre matcher av tolv från start i Bundesliga för det Stuttgart som gått ganska dåligt så här långt.
Resterande sju är inhopp i minut 84, 68, 77, 46, 67, 59 ,90 eller inget spel alls.
Farnerud kan mycket väl vara en man både för den kommande truppen o för framtiden…men SÅ stor succé som vi svenskar gjort gällande, SÅ stor är den nog inte.
***
Ingen Zlatan på Kastrup i går, loungen hade inte kanalerna, nyöppnade O’Learys stängt.
Danskjävlarna bryr sig bara om att det finns öl i kranarna.
***
Det väller in mejl i AIK:s porrfilmssoppa.

"Jag tror inte det finns någon svensk man som någon gång under sin livstid, inte "dragit en banjo" med en porrtidning i andra handen eller människor sökande erotiska kickar eller vanligt djävligt tragiskt ensamma människor med en porr-rulle flimrande framför sig. Den handlingen känns på något sätt ändå mänsklig.
Men när en som tjänat otroligt mkt pengar på detta, ger sig in i svensk elitfotboll, utger sig för att vara världsförbättrare och vilja lösa fotbollsvåldet känns detta bara patetiskt. Säg för fan som det är, att man är där för att tjäna pengar och stå inte inte där som en samvetsöm tjuv inför kollekthåven…
Milton intåg känns lika trovärdigt, som om svenska krogägare slår sig ihop med Nykterhetsrörelsen för att minska svenska folkets supande.
Slutligen, vill jag själv ge mig credit som läser Ekwalls blogg. Läste i Rydströms blogg, Mats Olsson hyllade din "independent-blogg" inom svensk fotboll. Instämmer.
Mvh
Lasse H"

Annons

SVAR: Dragit en banjo var det längesen man hörde, kanske något för Rubarth…för han har väl koll på ackorden?
***
Redan i Ekwall vs Lundh var vi inne på problematiken kring landslagsmittfältarnas situation för tillfället.
Och där talade vi också en del om Sebastian Larsson o hur han sett ut i Birmingham efter landslagsuppehållet o det är inte mycket att hurra för, en hel del bänk o när han spelade från start senast blev han utbytt tidigt.
***
Janne Scherman kom förbi i morse o hånade mig för min väldigt svåra jeansjacka från Frankie Morello med Swarowski-pärlor i mönster över ryggen.
Zgander tog in två exemplar en gång i tiden, jag o faktiskt Farnerud (av alla) var köparna.
Om det säger något om min, Farneruds eller Schermans smak har jag inte en aning om.
Scherman däremot hade mörk kostym, vit skjorta o slips.
Fabrikör-stuket.
***
Det har nu visat sig att jag faktiskt har ett postfack på TV4 o i detta postfack hittade jag oändligt många gratismiddagar som missats men också två magasin:
* Grunden BoIS Magazinet nr 3
* Idrott&Kunskap nr 5
Grunden BoIS-tidningen har en sagolikt fin bild på kronprinsessan Victoriapå ettan.
Och i Idrott&Kunskap..med rätt lång pressläggning, är jag rädd… avslutar en redaktör vid namn Christian Carlsson en krönika under rubriken Boork har rätt – Wennerholm har fel:
"En filosofi som Leif Boork nu har adopterat till Brynäs. Jag tror att framtiden kommer att ge honom rätt. Även om tabellen just nu talar ett annat språk."
Om du är sugen på att ta del av dessa klassiska magasin (Idrott&Kunskap har Gunde med salladstallrik o grovt bröd på förstasidan) så är det bara att mejla, kommer gratis med posten till den med bäst motivering.
***
Efter att ha sett bilderna…vet inte riktigt om man kan kalla det regelrätt "bråk" mellan Zlatan o Chiellini.
***
Alternativa Galan närmar sig o jag har suttit o grottat mig i finurligheter hela dan…det blir ordning o reda när Guds Son anlänt från sin italienska glassresa, han är en mästare på att få ihop saker från A till Ö.
Risk för att det blir elakt o därmed ganska roligt, allting självklart gjort med kärlek.
Söndag kväll bör du boka in, alternativa i fetfyran.
***
Helt färdig efter SAS-nattmangling…innan det räknats klart i evigheter o taxats ut mitt i natten så hade halva restiden gått.
Hade jag inte rest med bara handbagage o tvingats stå o vänta vid bagagebandet så hade jag knappt hunnit undvika rusningstrafiken.
***
Jobba dagtid är inte min grej…det känns för mycket Försäkringskassan…så jag sitter kvar över kvällen också.
Sen sömn, måste bli mycket sömn.

Annons
Publicerad 2007-11-05 15:37

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto