Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

På tal om klippet med Zlatan o hur TV4-reporter luktar

Ekwalls blogg

Måndag 26 november kl 22:55
Det är aldrig fel att sova länge.
1) Det behövs ibland.
2) Jag är sällan människa förrän efter lunch o har aldrig förstått mig på vare sig morgonflighter 06:40 från Arlanda eller människor som står på ett gym vid sjutiden om ottan.
Så idag: Vaknade 10…förvisso ett kortare samtal vid sjutiden från Wilma, 8 år som förkunnade att hennes lösa tand nu ramlat av som om någon i hennes närhet vunnit 80 miljoner på Lotto…men ändå, jag dödade rätt mycket tung arbetsbörda som varit genom att vägra lämna sängen på en halv förmiddag.
Just därför en strålande dag där frukost blev en lunch med Mästaren på Thaihaket Combo ett stenkast från SvT-bunkern, sen givande Fyranmöte, lite resebokningar, samtal me sköna Lets Dance-vänner, Bosse Båstad, Tony Rickardsson, några jobbsamtal…på det en löprunda med jävligt frisk vad i spåret längs Sun Bay Beach o till slut en Poverino Special på Restaurang Konsumtionsföreningen där kocken Murat tvingade mig vara med i internspelet som nästan alltid rör Fenerbahce o där jag till slut gick in med min hundring på 3-0 till Inter eftersom alla andra tips redan var tagna förutom typ 7-6 o sånt.
Sådana dagar drar inte in så mycket cash, men behövs.
***
Bedebladet har gjort ett långt
om vår gamle hjälte, Robert Prytz.
***
Ingen är riktigt helt säker någonstans på vare sig förbundet eller på Fyran (som ska sända matchen), men senaste nytt är att Sveriges möte med Costa Rica i januari ska spelas i San José – i Costa Rica.
Det är en klassiker eftersom Sverige sen ett tag tillbaka upplyst om sina matcher på den nordamerikanska västkusten, där ju staden San Jose är ett ganska hyggligt fotbollsfäste.
Någon hörde av sig till mig i kväll o påpekade att han hade börjat planera en USA-semester o hade lagt upp den efter Sveriges matcher, men att allting sprack nu eftersom Costa Rica ju ligger i Centralamerika o inte precis är bilavstånd.
Men än ska ingen var säker på något ännu.
Ryktet säger att Olle Nordin gärna hade sett att matchen spelades i Jönköping.
***
Det är klart att Marcus Berg måste ses som en landslagsman inom snar framtid, det är inte precis några tillfällighetsmål som grabben dunkar in för sitt Groningen.
Men man undrar ju då: varför satt han på bänken mot Feyenoord?
***
Mycket snack om Jonas Olsson numera o jag vet att landslagsledningen…framförallt Gazellen i alla fall…gillar Olsson.
***
På Combo sprang jag på Johan Brånstad, lumparkompis från tiden på Värnpliktsnytt i mitten på 80-talet.
Han gick att känna igen eftersom han såg likadan ut, men det slog mig ändå; det är tjugo år sen.
Börjar man bli gammal eller börjar man bli gammal!
***
Lottnings-TV har alltid varit en hit i min värld o uppenbarligen är jag inte ensam om det.
370.000 såg lottningen på Fyran igår o då är det en siffra som täcker hela sändningen, från urnorna med Vanautu o St Lucia till europabollarna.
***
I skymundan av det mesta har vi glömt att påpeka att de spelare som ska bilda vårt framtida landslag…o som så många uppenbarligen vill ha med i A-landslaget…fick 3-0 i nacken mot Turkiet senast.
Och U21-landslaget har sannerligen gjort en fullständigt usel säsong, i alla fall sett till resultaten.
***
En källa inom Getingens organisation tipsar om morgondagens stora nyhet: SPIDERMAN HYLLAR ERIK EDMAN
***
På tal om TV-siffror: Förvisso visar alla sådana där underliga undersökningar att folk alltid ser Sportspegeln istället för Sporten på TV4, ändå hade Fyran fler tittare än SvT för sjätte eller sjunde söndagen i rad.
***
Till alla er som mejlar o som inte har förstått ännu; piratklippet på mig o Zlatan handlar om humor o jargong mellan två som jobbat ihop i ganska många år nu, ni som tror att Zlatan går omkring o säger att folks parfym luktar illa tror fel o ni som tror att vi avskyr varandra (efter att ha sett klippet) kan inte ha så väldigt stor kännedom om människor överhuvudtaget.
***
I morgon en sväng till Visby.
Det har alltid varit ett självklart resmål sådär i slutet på november.

Annons
Publicerad 2007-11-26 21:57

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto