Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Trött på alla som ska tjata in Henke i landslaget igen

Ekwalls blogg

Söndag 13 januari kl 18:05
När ska Henke Larsson inte längre vara aktuell för landslaget?
Jag menar…jag blir så trött.
Det är stort nog att Henke ska förgylla allsvenskan i ett år till men han har väl ändå sagt "slut i landslaget" sjutton gånger o någon gång…någon enda stor fet gång…måste vi väl ändå dra ett streck, gå vidare o titta framåt.
Inte minst för Henke Larssons skull.
Jag förstår att Lagerbäck ska vara herr Diplomat men jag orkar inte längre med mediakollegors tjat om att man kanske ska ringa till Henke Larsson.
Herregud, låt ett nej vara ett nej någon gång…det känns ju fullständigt respektlöst att tro att Henke ska ändra sig igen, till att börja med.
Och även om Henke Larsson skulle göra ett svenskt landslag bättre så måste vi väl ändå börja titta framåt…det har varit ett evigt tjat om att vi inte släpper fram nya spelare, bara litar till de rutinerade o nu ska vi ändå prata in Larsson…jag vet att det inte är "vem som helst" men fr mig blir det för mycket benga Johansson-syndromet.
Ska vi peta Elmander då? Hälsa Marcus Berg att han får vänta tre år till? Tjata på Larsson, 38, när vi ska kvala till Sydafrika?
Så här; han vill inte längre, det blir ju bara fjantigt att hoppas på ännu en kovändning.
Vi måste framåt nu o det har i alla fall Henrik Larsson själv förstått.
***
Zlatans sträckta vrist idag var inte o leka med.
Han är fullständigt makalöst stark just nu.
***
Ni har förstås redan lagt märke till att hela "Houston-gänget" går rakt in i startelvan mot Costa Rica.
***
Helsingborgs målvakt Daniel Andersson talar ut om hur styrelsen pissade på hans rygg, det stora hånet mot Malmö FF (som han bara benämner Mupparna) o mycket mer…läs
***
Undici-mannen…som alltid varit en Sanningens Riddare, NOOOOOT…hävdar att han aldrig skickat falska mejl.
Han betonar att han ljugit för andra som sen skickat lögnerna vidare till mig, angående den där mejlsoppan jag nämnde i tidigare inlägg.
Det ska i alla fall vara sant.
***
Förutsättningarna är som de är för spelarna på januariturnén…exempelvis måste de försöka ta sin landslagschans när de normalt är i absolut sämst form, direkt efter vintersemester.
Det är en smäll man får ta.
Men att åka till andra sidan jordklotet o tvingas spela på ett konstgräs som var modernt på Stadshagens IP 1992, det är fan elakt.
***
Zlatan gör så många intervjuer nu att ingenting längre kan betraktas som exklusivt.
Och det är ju oftast den bästa medicinen mot "hetsjakten" i media.
När man väl pratar så att det nästan blir "vardagsmat" då är det inte längre lika magiskt med uppslag o löpsedlar om de mest triviala ting längre.
***
Jag gillar annars dagens startelva, även om Sleyman inte riktigt är min man (jag hade hellre sett Peter Larsson, inte DEN utan han i HBK) o Holmén trivs inte på kanten, mitt val hade varit Djuric i "Brolin-roll" därute o Oremo tillsammans me Prica längst fram.
***
Ni som undrar: Zlatans mål fick du se i live Canal+ eftersom Canal+ äger rättigheterna till alla Sienas hemmatcher.
***
Om nu ingen har stulit våra medarbetare i San José under dagen så sänder vi alltså Sverige-Costa Rica i fet-Fyran med intressanta debutanter framåt midnatt.
Det kan nog bli hur som helst med det o då tänker jag inte bara på det nykomponerade svenska landslaget.

Annons
Publicerad 2008-01-13 16:56

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto