Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

TV-STJÄRNA fast för kokain - ändå är det tyst på löpen

Ekwalls blogg

Måndag 14 januari kl 11:20
På tal om Grammis vs. Idrotten:
Åker exempelvis en så obetydlig "stjärna" som Patrik Lövgren dit för narkotikabrott ska han jagas genom spalterna, löpa gatlopp o helst rullas i tjära.
Men när musikvärldens "superstars" ramlar dit med näsan full av vitt pulver, då tycker "branschen" mest att det är häftigt.
"Branschen" är framförallt nöjes-Sveriges journalister o i samband med Grammis i förra veckan blev en av kvällstidningarnas största o mest omtalade profiler omhändertagen (tillsmmans med popstjärnor) av polis med kokain i blodet.
Journalisten har sen något år tillbaka haft en form av talkshow i en väldigt liten kanal, men eftersom att det alltid räckt med att du nästan blivit antagen till Villa Medusa för att bli TV-KÄNDIS på tolv löpsedlar så borde inte det spela någon roll.
Vi talar om en profil långt mycket mera känd, omtalad o säkert rätt mycket mer förebild än exempelvis Lövgren.
Har ni sett rubrikerna ännu? Missat löpsedlarna?
Nej, det har du inte…för det blev inga.
Det blev av förklarliga skäl en halvstor grej i Getingen o en ruta på sex rader i Bladet.
Thats it.
Journalisten fortsatte bara helt sonika att skriva nya krönikor om allt möjligt i "branschen" som om ingenting hade hänt, trots att journalisten ertappats o erkänt sitt narkotikabrott.
Jag förmodar att "branschen" tycker det är hur jävla coolt som helst.
***
De som tycker att Sverige-Costa Rica i natten var en trist o ganska dålig landskamp kan inte ha sett särskilt många matcher med januarilandslaget på senare år.
Det var ju snarare tvärtom, förhållandevis bra.
Jämfört med förra årets "höghöjdsmatcher" väldigt mycket bättre o även om det kan låta lite löjligt; jag märker ändå någon form av attitydförändring hos svenska spelare, vi såg det ute i klubblags-Europa under hösten o jag tyckte att vi såg det i San José.
Ingen ber liksom om ursäkt längre.
Vi drog över hela jordklotet med vår andrasortering, spelarna kom direkt från ledighet o borde vara som sämst i mitten på januari, mötte ett lag med 4-5 VM-spelare o vi vann med 1-0…det är inte så lätt som det låter.
***
Stoor o Safari i alla ära, Samuel Holmén var överlägset bäste svensk o låg bakom väldigt mycket bra…minns exemplevis den geniala passningen till Stoor i samma moment som Prica misslyckades med att slå in en badboll i öppet hav.
Jag hade hellre sett Holmén centralt o det vill han nog själv också. Faktum är ju att vi för ett år sen hade Holmén som den "givna" arvtagaren till Linderoth, men Samuels bleka insatser i landskamprna för ett år sen o sviktande form i Elfsborg gjorde att vi glömde bort.
Fan, man glömmer så snabbt.
***
Den som tror att Zlatan kommer till Idrottsgalan utan att han fått veta att han vinner minst ett pris räcker upp en hand.
***
Om den så utskällde Daniel Andersson gjort en lika tyst match på mittfältet som Lollo Chanko gjorde igår, då hade Andersson blivit sågad jämns med fotknölarna.
Jag tyckte Chanko mest var ett "jaha"…efter mediarapporterna från Costa Rica trodde man ju att det var en Makelele man skulle få se på defensivt mittfält.
***
Inte ofta vi kör innebandy här, men festlig läsning på en av TV4.se:s sidor:

AIK vann innebandydrama
Inget verkade kunna skilja de båda lagen AIK och Warberg åt i dagens final i Europacupen i innebandy.
Men till sist kunde Fredrik Djurling pungtera matchen i förlängningen och föra AIK till ännu en Europacupseger

***
Andreas Jacobsson gör som Krister Kristensson gjorde en gång i tiden.
Stort.
***
Nu bor även Anrell på Avalon o älskar det.
Han hade gått på mina rekommendationer o tycker att jag borde få gratis nätter där med tanke på hur jag hyllat.
Men jag skriver att Avalon är bra för att jag tycker det är bra, inte för att jag vill bo billigt.
***
Andreas Dahl har kommit bort någonstans i Chankohysterin inför landskamperna men Dahl var verkligen lika stark o beslutsam i natt som han var under HIF:s europamatcher under hösten.
***
Och nej…jag har aldrig haft något otalt med TV-STJÄRNAN, förutom att jag kanske nämnt lite snyggt att programledarskapet kanske inte precis varit i klass med Letterman.
Det är inte det som är grejen.
Grejen är 1) att gamla avlagda idrottsmän som tar kokain ska skjutas, popstjärnor är bara häftiga 2) TV-STJÄRNOR är TV-STJÄRNOR på ett säljande löp om de gått för röd gubbe, TV-STJÄRNOR som erkänt kokainbrott är en notis, om TV-STJÄRNOR jobbar på kvällstidning.
Sånt måste belysas någonstans, trots allt.
***
Klippning, packning o tusen andra ting att bestyra.
Två veckor Trondheim nära nu.

Annons
Publicerad 2008-01-14 10:30

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto