Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

"Klart" idag: Jag o Carola ska gifta oss!

Ekwalls blogg

Fredag 8 februari kl 14:28
Sittning blev det.
Stekarsväng som inleddes på Konsumtionsföreningen innan Stureplan; Anglais, Hotellet, Sturecompagniet o Hells Kitchen innan hemgång med hela programmet.
Sådana sittningar kan behövas i syfta att rensa ut o börja på ny kula.
Men jag slog inte precis några volter i pik o tysk skruv när jag tog mig upp från sängen någon gång där morgon oftast heter förmiddag.
***
Få se nu…semifinal, några minuter kvar, ledning med 1-0…men va fan, jag knuffar bort den där bårbäraren o tar en utvisning, självklart gör jag det.
Har vi någonsin i fotbollsvärlden sett en mer korkad utvisning än den Kameruns Bikey tog igår?
Jag menar…om man blir förbannad o drar en armbåge i näsan på en moståndare som retat upp en…kanske, kanske finns det då en liten ursäkt någonstans…men; en bårbärare som bara är där för att hjälpa en kille (i ditt eget lag) som ligger skadad?`
Hur mycket ångest har man när man vaknar på morgonen efter en sån grej?
***
Jag har lite svårt att förstå varför Bladet i just detta nu drar så hårt på nyheten att Shaaban till slut är helt klar för Hammarby?
De toppar hela nätupplagan med grejen.
Och ändå har det ju varit "klart" sen över en månad, enligt tidningen.
Snacka om att dra på en gammal nyhet.
***
Elfsborg hängde uppenbarligen inte med när summorna kom till tals, men jag tror nog Malmö FF är berett att lägga en rätt vågad all in på Cesar Santin ganska snart.
***
Hemresan från Istanbul:
Det var en sann chock att se Lagrell smyga längst bak i planet bland skrikande barn, getter o journalistpöbel…samtidigt som Peter Larsson, mittback i Halmstad om du inte hade koll, satt i business o käkade snittar.
***
Det kan vara tröttsamt att älta journalistvinklar, men ändå:
När någon påstår att Shaaban varit helt klar för Hammarby innan alla parter är överens är ju som att säga att det är helt klart att jag o Carola ska gifta oss.
Jag vill, men inte hon.
Men om en dryg månad kanske vi är överens efter lite övertalan…o säkert lite cash.
Ungefär så.
Som att Andreas Isaksson går till Galatasaray år 2011 o någon säger att det visste han redan för att han skrev att det var "helt klart" år 2008.
Är ni med?
Det är förstås shit the same, men fakta är ju att Hammarby gjorde upp sin dyraste affär någonsin efter den segaste förhandlingen i mannaminne o idag blev den helt klar.
***
När shotracet hade satt in sin sista dolkstöt i finmotoriken skymtade jag monsterpolarna Pelle Porseryd o Alex Schulman på Hells i natt.
Eller om det bara var någon annan, bara utklädd till TV4-producenten…kanske TV4Sveriges Porseryd o inte TV4Gruppens Porseryd.
Man vågar inte lita på någon eller någonting längre.
***
Jag tycker inte alls att det är särskilt förvånande att vi uppmärksammar att landslagets förstemålvakt uttryckligen är nr 2 i sitt klubblag o tvingas spela B-lagsfotboll under hela våren.
Det behöver inte alls betyda att Isaksson blir sämre o tappar i klass…men det finns förstås en uppenbar risk o det vore väl ändå fan så mycket bättre om Isak fick spela A-lagsfotboll i en bra liga.
Det måste ni väl ändå hålla med om?
***
Glöm inte att du kan spela in dina frågor till mig som en videosnutt på mobilen (max 12 sek) o sen skicka den till 72400 eller mms@ekwall.se.
Frågorna kör vi i rutan, i samband med krönikan på söndag.
***
När man ser bilderna får man en känsla av att Middlesbrough räknar med ganska mycket från Afonso Alves, för att tala understatement.
Boro kan sina välkomster.
Jag var på Riverside när de presenterade Juninho 1995…på den tiden var en brasse i England en megagrej.
Det var säkert tio tusen på plats o alla sjöng de högt o unisont; "..are you watching Newcastle?".
Det är en rätt minnsesvärd episod i mitt simpla yrkesliv.
***
Frisk luft, promenad, vatten o långa djupa andetag.
Det är en sån dag idag.
Men också en titt in i den studio där vi kör "Ekwall vs Lundh" från o med torsdag i nästa vecka.

Annons
Publicerad 2008-02-08 13:40

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto