Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Se upp för falska mejl

Ekwalls blogg

Måndag 12 februari kl 14:25
Tandläkaren ringde lite lågt kvart över elva o sa "var är du?".
"Det var väl 11.50?"
"Nej, 11.10…kom hit så snabbt du kan".
Bara DEN stressen i bil genom stan, ingenting i magen, rakt ner i tandläkarstolen för att byta ut en gammal amalganfyllning, direkt en spruta i tandköttet, borrljudet o sen hela munnen fylld med fler verktyg än jag själv ens ägt i hela mitt liv…klar på en kvart, 1500 spänn o tack för kaffet, ut på gatan o en sjuhundring i P-böter.
Det är exakt så man vill att en vecka ska börja…NOT!
***
Jag börjar snart tro att vi får se Attraktiva Bengan i Blåvitts mål under säsongen.
***
Intressant story i Bladet idag om hur allsvenska fotbollslag tar till alla tänkbara tekniska metoder för att bli bättre….eller snarare muskulösare, smidigare o konditionsstarkare.
Jag vill inte verka gammalmodig o bakåtsträvande, men ibland kan det räcka med att bli rätt bra på att bara spela fotboll.
Minns när Malmö FF:s holländske tränare Frans Thijssen bad sina spelare komma tillbaka efter uppehållet ungefär sex veckor innan seriepremiären o spelare blev smått chockade:
"Men va fan, vi måste väl springa i Pildammsparken!?"
"Nej, vi ska spela fotboll inte springa maraton", svarade Thijssen.
***
Konditori Park i Apple Bay blir alltmer en samlingsplats för rätt tunga lirare.
Idag satt Fat Cat Johansson där o tog en fika.
***
Det är klart att man ska kritisera domarna i Serie A om de gör grova missar.
Men:
Det är kanske inte så konstigt att just spelförande lag…ja, exempelvis Inter…får tveksamma straffar eller offsidemål godkända.
Det är ju en större "risk" att det blir så när ett lag befinner sig i motståndarnas straffområde 95 procent mer av tiden än lagen på nedre halvan.
***
Det går inte att låta bli att lyssna till Björn Ferry…jag vet inte någon annan idrottsman på elitnivå som är så genomärlig.
***
Arsene Wenger känns mer o mer som en helt fantastisk skapare av framtidens fotbollsspelare o framtidens fotbollslag.
***
Jag har fått ett mejl från en friidrottsledare i Göteborg som heter Curt-Roland Ljung som tycker att jag är en "idiot" och ett "Jehovas Vittne" för att jag tyckte att svenska skidskyttarnas VM-inledning var ett fiasko o för att han tyckte annorlunda…det är sant!
Vilka härliga idrottsledare vi har ute i landet!
***
Hade vi haft ett stockholmslag vidare i UEFA-cupen så tror jag media-uppmärksamheten i våra riksmedia hade varit något lite större än de är nu, när det är Helsingborg som ska möte PSV.
***
Till slut, en upplysning:
Bröderna Schulmans lustigheter att skicka småsjuka mejl i mitt namn till olika personer kan ju tyckas vara humor o lite harmlöst för de som INTE drabbas, men jag tvingas nu ägna minst en timme om dan för att förklara för folk över telefon o mejl att det inte är jag som skickat mejl…det ringer människor som känner andra människor som drabbats av mejlen o undrar om jag är dum i huvudet, det blir liksom ringar på vattnet o det känns inte så jävla kul att ägna dyrbar tid varje dag åt Kvällsöppet-medarbetaren Schulmans lustigheter.
Så därför:
Får du underliga mejl från en mejladress som heter
så är det sannolikt inte från mig. Du kan alltid kolla genom att mejla mig på
eller koll att mejlen inte kommer från Schulmans "tv4sverige", som de reggat.
Jag blir så trött.

Annons
Publicerad 2008-02-12 13:40

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto