Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Läskigt för Zlatan o hjälp mig med bil

Ekwalls blogg

Tisdag 19 februari kl 17:26
Jag är fortfarande lite tagen; Mästaren släpade iväg mig på röda mattan-premiär på Knivsöder, det skulle visst vara nåt lite halvsvårt o det var en hel del fotriktigt o hemstickat i salongen jämfört med filmpremiärer som slutar med att en hel värld ställer sig upp i slowmotion o applåderar till pampig musik…Mästaren sa att filmen hette
o jag sa att "vi kan ju alltid dra om det är för tungt".
Men vi satt som ljus.
Filmen…efter Khaled Hosseinis roman "Kite Runner"…var magnifik, ett foto från miljöer som var det mest sanslösa jag skådat på en bioduk, en gripande story, stort skådespelari…jag vågar påstå att jag sällan sett något mera storslaget.
Premiär för vanligt dödliga om ca 40 dagar, du får verkligen inte missa.
Mästaren låter hälsa att han håller med, bara en sån sak.
***
Det är ju rätt svårt att vända upp o ned på hela fotbollsvärlden bara för att Malmö FF vill bli av med Daniel Theorin.
För några år sen hade det varit en större grej om han hade varit där överhuvudtaget, vilket säger en del…inte om Theorin, utan om MFF:s trupp.
***
Jag som alltid har gillat
just för att han är rätt bollkär.
Nu sitter den gode Grahn i rätt stark kyla igen, eller stark o stark…den är nog fan arktisk om vi ska vara helt ärliga.
Någonting säger mig att Blekingesonen inte gör det så lätt för sig själv alla gånger, men för mig är det fortfarande en väldigt bra fotbollsspelare i sina bästa stunder.
***
När vi talar Sverige-Brasilien o bilejtter till matchen så mejlar Malin Hägg väldigt intressant info:
"Arsenal har gjort det smart när de har promotat matchen, dessutom har det varit superlätt att betala och få de garanterade på en gång. När jag var inne på SvFFs hemsida och snurrade så förstod jag det som att man skulle ansöka (på samma sätt som till EM) och sen skulle biljetterna lottas ut. Liksom hallå? Hur många kan sätta sig på ett plan till London en onsdagskväll för att se en vänskapsmatch? Visserligen inte vilken match som helst, men ändå. Alla vet väl hur spännande Lagerbäcks vänskapsmatcher brukar vara.
Blev tillslut så att jag köpte mina biljetter (för tydligen är jag en sån person som då kan ta flyget en onsdagskväll…) genom Arsenal tack vare mitt medlemskap i klubben. Så fick jag också biljetter på en gång, fick välja plats (rad fem, precis till vänster av mittlinjen) och kan dessutom tillgodoräkna mig poängen på biljetterna nästa gång jag försöker få biljetter till en av Arsenals matcher.
Enligt Arsenals sida så är det helt slutsålt på Lower Tie längs med långsidorna och det finns ströbiljetter på kortsidorna. Upper tie är fortfarande relativt tomt."
***
Efter rejäl bilhandlarmangling (i positiv bemärkelse ska sägas) hos Exclusive Cars…bara namnet, jag vet inte varför jag älskar det…så tror jag att jag bestämt mig för en av dessa två:
* Highlander, hybrid. Helt ny historia som i alla fall ser vass ut, 280 hästar. Ordning o reda o väldigt mycket miljö.
"Det är en Limited", sa Bilhandlare Benny.
"Jaha", sa jag, som inte kan något om bilar. "Vad betyder det?"
"Den är fullproppad med allt som finns?"
Me, I like.
* Chrysler Aspen, flexifuel. Tunga saker, arslet fullt med komfort. Mäktigt o mycket, avd. förlängare av nåt som börjar på "k" o slutar på "uk"…men kanske inte så värst mycket miljö, om än lite.
Jag är villrådig o behöver er hjälp; vad ska jag ta o varför?
***
Jag gillar att IFK Göteborg testar nytt o annorlunda träningsmotstånd efter det att alla svenska lag sen en tid tillbaka fastnat i La Manga-träsket.
På något vis måste svenska lag…som vill ut i Europa…känna av lite annat än Tromsö o Midjylland o sånt.
Engelskt senast o nu GKS Belchatów.
Det där polska laget, ni vet.
***
Ska man knyta ihop någon fotboll med "Flyga Drake" så blir det att huvdrollsinnehavaren, Khalid Abdalla, är otroligt lik Christian "Kryddan" Karlsson.
Trelleborgs FF, Malmö FF o IFK Göteborg bland annat.
Gjorde även någon landskamp, han blev landslagsman så snart han hade lämnat Trelleborg för Malmö.
Lex Matias Concha.
***
Idag köpte jag en iphone, vad jag nu ska med den till?
***
Jag tror att Inter fasar för Liverpool eller i alla fall för Benitez.
Ingen annan tränare i Champions League har varit så taktiskt framgångsrik i det europeiska cupspelet (vi talar modern tid, Bob Houghton o Svennis går därför bort) som spanjoren.
Jag har en känsla av att Liverpool fixar oavgjort hemma o sen smyger som bara de kan smyga bakom fiendetrupper under bortamötet.
Läskigt för Zlatan o Co.
***
Har du drygt 400.000 på fickan är det nu bara att lägga ditt bud på min snikversion av Porsche Cayenne -05, 4000 mil o väldigt svårt inredd med allt du behöver.
O nåt som heter Tip Tronic som jag inte ens visste var det var, jag fick veta det idag efter att ha haft bilen i tre år.
***
Roma-Real, Celtic-Barca, Liverpool-Inter, Arsenal-Milan…jag skulle ljuga rätt tjockt om jag påstod att jag INTE var lite avis på Åkeson, eller vad fan han heter.
Champions League hade man ju gärna jobbat med dagar som dessa.
Fotboll blir i alla fall snackisen när jag nu tar en sväng ned till Restaurang Konsumtionsföreningen för att 1) Äta 2) Hetsa kocken Murat inför Fener-Sevilla 3) Kolla tipspotten (jag har 1-1 på Liverpool-Inter) 4) Låta servispersonalen lära mig ringa (o lite till) från min nya telefon.
Man lär där man äter.

Annons
Publicerad 2008-02-19 16:24

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto