Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bajen på nattklubb - mer intressant än UEFA-cupen

Ekwalls blogg

Lördag 23 februari kl 19:30
Du vet att sittningar har blivit rätt crazy när Snickaren efter ett rätt stabilt shot-race på Blue Moon tvångshånglar upp Tony Irving i en schlager.
Men så är ju också sittningar me da Silva, Snickaren, Tobbe Wallin o Co inte precis att leka med.
Ibland överlever man, ibland inte.
Det kändes som om det var på gränsen när jag vaknade som nån sorts väldigt usel Hank Moody-kopia med rätt starka solstrålar rakt in i ögonen i morse.
***
Det är möjligt att Stefan Holm, Jonny o möjligtvis A Lennart Julin får det att kittla till lite extra i brallan över statistik som talar om hur många gånger man hoppat över 2,27 i regn, motvind o på banor som tillverkats i gamla Tjeckoslovakien.
Inte många andra.
Det var ett tappert försök av Holm att vara lite rebellisk, men det slog mest tillbaka på honom själv…jag ska försöka reda ut lite närmare i min söndagskrönika på Sporten.
***
Jag är är så otroligt blödig att jag blundar eller scrollar blixtsnabbt när jag ser bilden där Eduardos ben är av.
Tål inte riktigt den verkligheten.
Tacklingen var förstås helt sjuk, men jag vet inte riktigt vad de "riktiga engelsmännen" tycker, de som fortfarande tycker att man är man bara för att man kastar sig in med dobbarna rakt över någons ben.
England har gjort sitt yttersta för att glorifiera den typen av brutalt spel o aldrig riktigt förstått; att det är tufft att spela hårt, väldigt lätt att spela fult.
***
Idag ägnade Bladet mer utrymme om att Hammarby under sitt träningsläger varit på samma nattklubb som – Paris Hilton…än de i sina riksupplagor hade om HIF:s 16-delsfinal i UEFA-cupen, förhands och matchgrejer inräknade.
Det är ju som det är med den värderingen…men, dagens förstauppslag (!!!) i Sportbladet känns ju väldigt mycket lokaltidning.
***
Det far en del 20-lappar i luften när man under en sen lunch med Snickaren o hans polare börjar rota i vad som en gång har varit.
***
får du nästan en känsla av att Helsingborgstränaren Bosse Nilsson är besviken över att Razak Omottoyossi har valt att INTE gå till holländska ligan.
Normalt brukar tränarna mest påpeka hur glada de är över att spelarna valt att stanna i klubben.
***
Henrik Rydström o Sladjan Osmanagic leder omröstningen där du kan bestämma vem du vill se som gäst i "Ekwall vs Lundh".
Det finns en hel del i "journalistpacket" att välja mellan –
Snälla, lägg din röst…vi skulle uppskatta det.
***
Marco van Basten tillbaka till Ajax, det betyder väl framförallt att det blir väldigt mycket "Ajax-modellen" med 4-3-3 igen.
Det tror jag gynnar Kennedy som fastnat på en bänk o som skulle passa perfekt som en "vinge" i systemet.
***
Till slutar garvar vi
…reportern (som gör en high-five med Zlatan mitt under intervjun!) under en av flera Nikeregisserade audienser på Inters träningsanläggning, är SvT:s hockeyman Fjäll.

Annons
Publicerad 2008-02-23 18:52

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto