Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Hur gör Tony Tiger nu?

Ekwalls blogg

Söndag 20 april kl 19:45
Danny Wess sjöng såklart så att det ekade hela vägen till MGM i Vegas o alla var där när Bombaren överraskades av en hemlig 40-årsfest som han sent kommer att glömma: mamma Lisa, Champa, Gustaf Magnusson, Tommy, Japan, Michel, Sofi F, Filip Ljungberg, von Roth, Ahlbom, Målvakten, Josephine givetvis…o många, många fler…Idolerna Amanda o Daniel sjöng o spelade, men ingen kan sjunga som Danny Wess o när vi sen drog vidare till det där soffhörnet på V så var det inte precis Pommac som bubblade i glasen.
Det känns inte så idag, i varje fall.
Känns inte alls så, om jag ska vara helt ärlig.
***
Hur många tycker fortfarande att Kalmar FF är ett lag som INTE kan vinna allsvenskan?
Jag har hört att tillomed Nanne menar att Kalmar kanske kan bli favoriter efterhand.
***
Det ska bli intressant att följa Örebro framöver…jag trodde aldrig att jag skulle skriva exakt så…deras sköna fotboll jag såg på Behrn Arena lovade rätt mycket o nu väldigt tung seger borta mot Gefle.
***
Hur gör Tony Tiger nu?
Poppen Björklund kan inte lastas någonstans för förlusten i Kalmar o det skulle bara se konstigt ut att peta honom nu.
Men hur länge köper Rami en plats på bänken…jag vet att han aldrig skulle yppa något om det, den gode Shaaban, men innerst inne; vad tänker han?
***
Jobbade för Globen i samband med SM-finalerna i innebandy…o det var rätt tungt med rafflande final o grym stämning i proppfull hall…o inledde kvällen på bankett med bord bestående av bland andra den yngre gotlänningen på Swedish Play, Tennisberg från Radiosporten (som bara är så mycket Wernbloom-look-a-like, utseendemässigt ska sägas), SvT-Blomman och två något överladdade TV4-kollegor: Fågelskådaren i vinröd manchester o Vanberg från Hudik.
***
Fanns det något som Elfsborg behövde så var det väl ungefär 2-0 mot Giffarna.
Och en liten islossning för Bella Berglund.
***
Jag tror jag förstår mig på passion, tillomed den som existerar bland folk som håller på fotbollslag.
Men passion är en sak, hat en helt annan.
Passion är en sak, våld en helt annan.
Passion är en sak, skrika "hora, kuk o fitta" en helt annan.
Jag är helt övertygad om att det glöder av äkta passion bland massor av fotbollsfans, men det finns också en sida på en del läktare som bara är avskum o som alltid försöker gömma sig bakom just passion.
***
är utan tvekan en Cratz Light efter matcherna.
***
Jag saxar följande från den
"Enligt Svenska fotbollförbundets utredning framgår att följande föremål slängts in från AIK:s läktarsektion: mynt, en halvfull ölmugg, en golfboll, en parfymflaska, en Mp3-spelare samt en cigarettändare som träffade Chanko i huvudet."

Ja, ni kan ju själva läsa o dra era egna slutsatser.
Och från andra sidan kom det alltså fyrverkeripjäser.
För mig är det rätt mycket mer än bara papper.
Alltså, helt ärligt; det är väl klart som fan att folk som kastar golfbollar, parfymflaskor o MP3-spelare inte ska vistas bland folk överhuvudtaget.
***
Barcelona har bara Champions League i tankarna.
***
"Halloj,
Kollade just in E vs L med Svab.
Om han längtar till Milano och dissar Salzburg ska han nog redan nu förebereda sig mentalt inför EM 2012 och de heta spelorterna Warszawa, Wroclaw, Gdansk, Poznan, Kiev, Lvov, Donetsk och Dnepropetrovsk. 🙂
// mvh Staffan"
SVAR: Wroclaw som är fint!
***
…och när vi ändå är inne på ämnet, så får jag såklart en del mejl om varför det inte blir samma uppmärksamhet kring en inkastad flaska i ishockey…som ju avbröt SM-finalen häromdan.
Helt ärligt, vet jag inte.
Det kan ju bero på att ishockeyspelare har hjälm o massa skydd o jag tror att en parfymflaska, en golfboll o säkert också en MP3-spelare kan ta rätt illa om det kommer farande högt från en läktare om man INTE har hjälm.
Det kan ha att göra med att arrangörerna inte räknar med att så stor skada är skedd om vissa hockeyspelare blir träffade av en flaska i pallet.
Det kan också bero på att i ishockey är det acceptabelt att spelare slåss med aluminiumklubbor o knytnävar, så hockeyn kanske inte bryr sig så mycket om en kastad flaska här eller där.
Däremot håller jag inte med de som skriver att Råsunda-kastandet beskrivits som "fotbollens död", snarare har det väl mest handlat om att media vill bli av med idioterna, ingenting annat.
***
Helsingborg kunde mycket väl ha tagit tolv poäng på Halmstad, Gefle, Hammarby o Norrköping.
Det blev tre.
Det är sånt som kan kosta ett guld när det kommer till slutsummering.
***
…dessutom; aldrig, aldrig, aldrig jämföra ishockey med fotboll.
Inte någontans.
***
Tåget tuffar till Göteborg imorgon.
Show must go on.

Annons
Publicerad 2008-04-20 18:39

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto