Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Henke kommer till mig idag!

12å

Ingenting hinnes.

ANNONS
Jag åker till Schweiz på tisdag o måste hinna allt, men ingenting går att hinna.
Följa landslaget för Fyran o ta hand om Wilma, 9 år, får prioriteras.
Däremellan sjutusen grejer som ska hinnas, men det viktigaste att hinna är Wilma, 9 år, eftersom jag drar iväg i nästan en månad snart.
Igårkväll tvingades jag dock hinna något jag inte hade tid med; Wilmas klass’ föräldrar på Gröna Lund.
I ett svagt ögonblick för alldeles för längesen hade jag lovat att hålla i en femkamp med käk på Grönan…jag förstår fortfarande inte hur det hamande på mitt bord, men jag valde väl bort bullbakning eller nåt…o då kunde jag inte backa, precis vad jag hade tid med just nu.
ANNONS
Jag vet att sånt här raserar min image totalt men jag är en god o vanlig människa ibland.
Igår hann jag dessutom med att få en svensk yttermittfältare inflygande mitt i en intervju, sommarskorinköp med barn, Restaurang Grappa med barn, ett klassiskt Ekwall vs Lundh med självaste Scherman på pryo-besök (det är sant, hann bara dök upp o ville följa verkligheten…stort), redigering av TV-program, lite TV4-PR inför EM i Vakna med The Voice kl 07:30 o en radiointervju för P4:s "Kalas" där jag ikväll är "gäst-DJ" o spelar tre av mina favoritlåtar…ingenting för sådana som "kan" musik, men ändå: "Green, green grass of home" med Tom Jones, "And the beat goes on", med The Whispers och "Om än biten av frosten", Dan Hylander.
ANNONS
Idag hinner jag mest Wilma, 9 år o Kolmården.
Samt: Henrik Larsson i "Ekwall synar: EM-stjärnorna", inspelning i studio om några timmar o det ska bli väldigt intressant.
Fredrik Ljungberg är ju lagkapten o var tänkt som femte gäst men lät hälsa via agent Elefalk att han nobbade den här typen av "media-aktiviteter" just nu.
Henke däremot, ingenting verkar kunna störa honom längre.
Imorgon hinner jag jobba, men mycket Wilma, 9 år.
Söndag bara jobb med Nyhetsmorgon, krönika o landslag.
Måndag en del möten, packning för fyra veckor, diverse tusen andra ärenen som måste fixas.
Tisdag åker jag till Lugano på morgonen.
Om jag hinner.
Publicerad 2008-05-30 kl 11:28

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto