POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
10å

Sången om bloggen - här är den!

Den är när man får mejl som det nedan som man undrar lite lätt:
1. Ska man skratta eller gråta?
2. Vad fan händer?
3. Vem ska tar låten; Tom Jones? Markoolio? Siw Malmqvist? Christer Sjögren?
Öppen för alla tänkbara förslag på frågornas svar…o lyssna gärna

"Hejsan Patrick!
Nu har jag en liten annorlunda fråga till dig. Det är nämligen så att jag på förmiddagen fick den brilianta idén att skriva en liten sång om dig. Den handlar om att jag visserligen stör mig på ditt vita leende och din dialekt och så, men att jag gillar dig ändå och inte kan låta bli att läsa din blogg. Den är gjord med värme, så jag tycker du ska se den som en hyllningslåt. Tror att många ser på dig just så, att man irriterar sig lite, men ändå gillar dig.
Men nu till saken.. jag tänkte lägga upp den på youtube och har därför gjort ett enkelt bildspel till. Och vid textraden i refrängen "Patrick Ekwall är en man och han är pappa till ett barn", så har jag lagt upp en bild på dig och Wilma (jag misstänker att det är hon i alla fall. Det är nån bild från nån premiär där ni håller om varann). Jag bara undrar om du har något emot att en bild på henne är med? Annars kan jag naturligtvis göra om och lägga in någon annan bild istället.
Och om du har något emot att jag lägger upp filmen alls får du naturligtvis också säga det. Det är en enkel liten sång bara som jag spelat in på datorn med mig själv på gitarr och sång. Inget avancerat alls.
Texten

"Jag stör mig på hans leende och hans porslinsfasader.
Jag stör mig på hans dialekt när han ger sina kommentarer.
Han klär sig alltid i ”svåra” kläder.
Det ska va glitter och glam och jackor utav läder.
Jag stör mig på att han har ett av Sveriges bästa jobb.
Och att jag inte kan sluta läsa hans suveräna blogg

Patrick Ekwall har en blogg där han skriver varje dag
Om stort och smått.
Och massor utav sport.
Patrick Ekwall är en man och han är pappa till ett barn.
Och krönikör
Och han berör i allt han gör.
För på något sätt är Patrick kontroversiell.
Men jag måste läsa bloggen varenda kväll.

Han skriver om sitt Apple Bay där han ofta fikar.
Han skriver om sin dotter och om sena kändistäta sittningar.
Han skriver om omständiga resor och hotell.
Det är nya städer och matcher varje kväll.
Och visst är jag avundsjuk, vem skulle inte vilja.
Få dansa och umgås med Carin da Silva.

Patrick Ekwall har en blogg där han skriver varje dag
Om stort och smått. (Redaktör Pol Pot.)
Och massor utav sport.
Patrick Ekwall är en man och han är pappa till ett barn.
Och krönikör
Och han berör i allt han gör.
För på något sätt är Patrick kontroversiell.
Men jag måste läsa bloggen varenda kväll.

Patrick Ekwall, han hade ingen chans.
Kom väl sämre till än Peppe i Let´s dance.
Patrick Ekwall, han vill synas var sekund.
Och har vänner som Bombaren och Långe Lundh.
Patrick Ekwall, jag kan störa mig så.
Men på något sätt så gillar jag honom ändå.
För i alla tider är han bättre än Peter Jihde."

Jag tycker den är rolig och hoppas du gör det med. Annars skiter jag i det.

/Gustav Lindskog
Göteborg"
***
Trött jag blir: i den här artikeln har Getingens website skrivit om en DN-story o låter meddela att jag är "irriterad över beslutat att TV4 inte får sända från träningarna under EM.
Jag är inte ett jävla dugg irriterad o hade jag varit det hade inte den som rewritade DN-artikeln haft en aning om det.
Jag tyckte bara det var trist att det inte blev av för att det var roliga sändningar att göra, som jag sa till DN-journalisten som intervjuade mig.
Annars skiter jag väl i det.
Det är en liten sak…men då ska alltså nån utan byline hitta på att jag är irriterad i Getingen o så ska det sitta några lallare o skriva anonyma bittra kommentarer för att jag är "irriterad"…såååå trött blir jag.
Och nu är jag alltså irriterad, om du undrar.
***
Så här lät det för exakt ett år sen

Publicerad 2008-05-30 kl 18:49
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå