Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Långe Lundh helt knäckt

Ekwalls blogg

Jag var smått knäck över fucking Bremen för två år sen o fick ett slag i ansiktet när jag besökte England i Baden-Baden, som var my cup of tea.
Det räcker med en sen eftermiddag o en kväll i Lugano för att inse att jag fått mitt Baden-Baden.
Jag älskar det redan.
Vyerna, maten, människorna o affärerna, herregud affärerna!
Det är nog fan tur att vi har så mycket att göra annars hade det här blivit min undergång…jag o Långe Lundh spatserade i fem minuter o jag blev uppäten av skyltfönster hos Bvlgari, Louis Vuitton, Boss o några skoaffärer som var sådär oslagbara som bara italienska skoaffärer kan vara.
Släpper Lagerbäck Olof Mellberg loss med fotbollsproffslönen kommer han att sopa rent i modekvarteren…Mellberg har, till skillnad från en del andra i landslaget, lämnat de håliga jeansens tid…ingen är så mycket Lugano i landslaget som Olof Mellberg.
För att inte tala om spelarfruarna, jiiiisus vad det kommer att brinna i de högklackade när de får fritt fram vid butikerna längs strandpromenaden.
***
Svennis down in Acapulco.
Ja, vad ska man säga?
Mexiko blir en utmaning så god som någon o nästan alltid fritt fram till VM i enklaste kvalregionen som ger direktplats.
Det blir nog bra efter Eriksson är en överlevare var han än sätter sin fot.
Och eldiga mexikanska kvinnor får passa sig kring kylskåpsdörrarna.
***
Långe Lundh knäckt: vårt hotell är belamrat med godisskålar…de finns överallt…o Långe Lundh som hade hoppats på en viktminskning under tiden här är redan körd med fingrarna djupt ner i lösgodiset.
***
Ja, jag vet att vi är i Schweiz.
Men Lugano är "Italien".
Bara några rejäla tryck på Ferrarigasen o du är i Zlatanland.
***
Mästaren är snart tillbaka!
***
Insalata mista o en spagetti med hummer, mineralvatten, dubbel espresso macchiato, ett litet glas pinot noir som fösare…det började förbannat bra det här.

Annons
Publicerad 2008-06-03 23:22

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto