Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
10å

Ingen i laget visste något om att BLÅGULT SKÄLLT UT TV4-STJÄRNA

Idag har jag haft ett glatt samtal med Richt, en trevlig pratstund med Lennart Ljung o polis Hammarbäck, snackat med en hel del spelare i landslaget o INGEN vet riktigt vilket BLÅGULT som SKÄLLT UT TV4-STJÄRNA.
Kanske var det Ukraina, vad vet jag?
Bladet grisade som väntat o gjorde en hel sida på att Ljung blivit sur när jag, Olsson, Långe Lühr, David Fjäll, DN-Esk o DN-Grimlund dragit iväg en gliring till Richt under ett inlägg på målvaktsuppvärmningen i samband med träningen igår.
Idioter.
Bladet har mycket som är bra men när de vädrar blod så är de värst av alla o drar sig inte för att svina så mycket det går.
Någon frågade idag: "Vad har Bladet emot dig, de gör ofta sådana här grejer om dig?".
Jag har ingen aning.
Men jag vet förstås vad de är ute efter i det här fallet…det ska ge "klick" o anonyma nissar ska vräka ur sig otidigheter om min person i kommentatorsfältet o sen ska det sitta massa folk o slicka i sig sånt…det älskar Bladet, folk stannar på sidan o i ett hörn sitter det nån bladetchef som uppmuntrar om "mera sånt", med högerhanden på sexans växel.
Mycket klick är bra, skitsamma vad det handlar om.
Nu fick de sina läsare att tro att jag (bara jag) "förstört" en hel träning, att jag pajat för laget o att hela landslaget skällt ut mig.
Sanningen är att Richt slog några dåliga inlägg o Ljung blev lite sur.
Thats it.
Det tyckte Bladet var värt en helsida o sjukt vinklad o lögnaktig rubrik.
Richt hävdade idag att han ägnat cirka en timme i telefon för att förklara för reportern att "ingen var sur på Ekwall, det är inget att dra på".
Ändå svinade Bladet, vilket jag i o för sig förstod så snart jag svarat i mobilen…det spelade ingen roll vad någon skulle säga.
Idioter.

Publicerad 2008-06-06 kl 17:05
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons