Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
10å

Mitt i MILF-arnas paradis

Lugano är ett MILF-paradis, större än något annat.
Det räcker att du tar en titt på boutiquernas dignitet, skyltfönsternas utbud o husfasadernas små silverskyltar som talar om Dr Ragazzoni på Clinic Intima o andra intressanta mottagningar med läkare som inte direkt var i närheten av den cancerkongress som hölls när vi kom hit.
Och guldet!
Du vet att du är i en MILF-arnas stad när varenda kläd- o framförallt skoaffär skyltar med allt som går i guld.
Lördagens shoppingtimmar i Lugano var ett MILF-arna anfaller i stilettklackar i guld, jeans med guldtryck, toppar i guld, guldiga Diorbrillor, nygjorda nagelskulpterade fingrar beströdda av guld o med kroppsdelar så köpta att det var en stad som skvalpade i ett hav av botox o silikon.
Elvis-dyrkarna vill åka till Memphis, djupt troende till Klagomuren, AIK-are till Råsunda.
En sann MILF väljer alltid Lugano.
***
Schweizarna tycker väldigt synd om sig själva idag, jag kan förstå dem.
Men ingen..inte ens Platini…kan ha lovat dem att allt skulle vara rättvist.
***
Det var lite som jag anade; inte så farligt.
Som jag påpekat flera gånger tror jag inte att Zlatan menade att han ville se Stoor o Seb Larsson i startelvan, men du kunde lätt tolka det så…det blev nog bara lite fel, jag tror bara han ville vara lite "erfaren" o berömma de nya, unga spelarna.
Men vi närmar oss en match i ett mästerskap, allt är kittsligt, allt blir större, allt blir känsligt.
Så det blir en rätt stor grej av det när det ska ältas på presskonferens tre dagar senare, hållas ett litet möte om det, pratas om det, tjuras om det…i det sammnhanget anser jag att både media o landslaget kört med lite väl yviga gester, upphaussat av media (fast inte så farligt va, om vi tänker efter) eftersom det är så det blir till ett mästerskap o för mycket nedlagd kraft på "problemet" hos landslaget.
Jag trodde saken var överstökad för två dagar sen.
Och jag tycker fortfarande det var coolt av Zlatan att hylla två spelare, så som han gjorde.
Det får aldrig bli förbjudet.
***
Getingens Drottningsholmsreporter Johan T Lindwall är på plats i bruna mockaloafers, bleka slitna o håliga jeans anno 2002 o brun Lacoste.
Johan T, den gamle ormen, ÄR Lugano.
***
Daniel Andersson på ett strålande humör idag när han såg mig i de svåraste av svåra Pradabrillor i spelargången.
Han utstrålar startelva, får jag en känsla av.
***
Lördagen avslutade jag o Långe Lundh med en sen middag på "Argentinos", bordet sidan om Siegfrid&Roy-kopior…bägge helt i svart o bara Versace, något lite för rundlagda för klädseln, en med långt hyperblonderat hår den andra med korpfärgat lika långt o guldsmycken från topp till tå…jag har inte sett så svåra gaysnubbar sen jag, Danny Wess, Sekreteraren, Patrik Sjöberg o någon till åt en middag på ett hak i Frenchoek i Sydafrika som var inrett med leopardmönster, där det spelades tysk marschmusik o serverades burkmat samtidigt som ägarkillarna stod o hånglade i baren.
I vilket fall: När jag o Långe Lundh tog våra blå kavajer o lämnade restaurangen möttes vi av en kille som heter Pedro Bazzapappo som sa att vi ses väl på firmafesten nästa fredag.

Publicerad 2008-06-08 kl 16:10
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons