Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
10å

Svårt, var ordet

Semester nu.
Svårt nu.
Först möten över dan, sen en snabb sväng in till Zganders för inhandling av lite nya tees, ett par nya Frankie-jeans (behövdes ju veeeeerkligen…NOT) o en en helt vansinnig tröja från Frankie Morello.
Därefter Papas: sittning med Danny Wess, Japan, Bicky o fru Ylva o Filip L som kom i den svåraste av dubbelknäppta kavajer i lite lätt gräddvitt från Nicolai Etoile o eftersom Filip L jobbar just där så beställde jag en på uppstuds.
Lång sittning, svåra röda, calva på det.
Kristallrummet med champagnestuket, Snickaren anslöt o v´jag stod två meter från Prinsen, men ville inte direkt ge mig in i en diskussion om hans baravader på racingbanan…jag har inte direkt sågat Prinsen, däremot de hovnarrar i media som hyllat honom så även när han blivit varvad.
Han såg i alla fall otroligt avslappnad ut.
Och vem var inte det?
Efter en o en halv månad fobollsmangling var jag värd lite svår shopping, svår sittning, svårt shotsrace.
Reta er på det om ni vill, skitsamma.
Jag behövde nåt svårt.
***
Fotboll idag, jag o Erlingmark på mittmittfält mot nån Båstadskomvinatuon förstärkt med Rolle Nilsson o andra.
Det kändes hedrande, på alla sätt.
***
I ett hus på havet nu: Jag, Snickaren o Da Silva.
Herregud.
***
Volleyboll i morgon o vi har värvat tungt, jag o Bombaren.
Hos Swedish Play ger vi fyra gånger fliset.
In o spela.

Publicerad 2008-07-08 kl 18:24
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons