Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

När kvällisarna är Känslornas Riddare blir jag spyfärdig

Ekwalls blogg

Det känns verkligen fint av kvällstidningarna…av alla…att idag agera Känslornas Riddare.
Det är Ettan o tusen sidor med fetaste rubrikerna om hur känslokall SvT:s reporter, Peter Jonsson, har varit mot Susanna Kallur.
Jag har inte sett intervjun, så jag har inget att säga mer än möjligtvis att jag har sett känslomänniskan Kallur gråta förut…oavsett om hon misslyckats eller sprungit jävligt bra.
Det som får mig att le lite snett är när kvälliskollegor frossar fett i texter, löp, förstasidor o bilder om hur känslokall Jonsson eller SvT varit i det här fallet.
För just kvällisar har ju alltid gått längst fram i ledet o ställt sig på varenda barrikad i universum för att förespråka just värme, vördnad o respekt i alla tänkbara känsliga ämnen…jo, kiss my large ass.
Folk är förbannade eller upprörda för en TV-reporters frågor…o det må så vara, det händer…o kvällisarna tar rygg på "folket" o dess fred, jag förstår grejen.
Men när du ska diskutera okänslighet med en kvällisreporter efter ett svineri eller två över ett uppslag eller tre, då är det alltid redigerarens fel.
Eller att någon är en offentlig person o får tåla sånt.
Ungefär så.
***
Gazellen på hugget på dagens träning, han har precis låtit ljuda på högt på sin skrovliga Kävlingedialekt:
"Se nu till att inläggen kommer förbi första försvararen, annars åker vi på en kontring med en jävla massa folk uppe i anfall."
Vi vill framåt i alla fall, det är positivt.
***
Look-a-like: allsvenska domaren Michael Lerjéus o agenten Claes Elefalk.
***
Man har ju sett en o annan kvällstidningsreporter leka TV-programledare o det har ju varit som det har varit…med tanke på att kritisera andra.
***
Vad som än sägs; någonting är inte riktigt som det ska med Zlatans knä.
En träning igår o lite känning blev gym o ingen fotbollsträning idag, jag förstår att det är säkerhetsåtgärder för att inte förvärra någonting men det känns som om det aldrig riktigt hinner bli hundraprocentigt.
***
Igår kördes Sebastian Larsson, Kim Källström o Anders Svensson i nya innertrion på mitt-mittfältet i 3-5-2:an.
Idag får Sebastian Larsson springa omkring med andrauppställningen, Holmén o Ishizaki.
Startelvan på träningen just nu: Isak – Hansson, Maestro, Mellberg – Micke Nilsson, Svensson, Andersson, Kim, Chippen – Henke, Rosenberg.
Men värst är det nog för Andreas Granqvist, han har varit anfallsspelare under hela träningen…helt ensam i nån sorts 4-5-1, snacka om att känna sig en bit ifrån.
***
På tal om okänsligt i TV: Långe Lührs ljusbruna fleece.
***
Två sidor på att Daniel Mobaeck kört packad i Borås, det var inte riktigt värt fyra sidor.
Det är värre med en öl i en plastmugg på en läktare, det förstår ju vem som helst.
***
Slutligen, vad vore man utan sina läsare:

Hejsan Patrick,
Såg din notering kring Georgiens avancemang till semi i Beachvolley. Förutom helskägget är det ju ganska intressanta fakta att de två spelarna kommer från Brasilien, har tagit artistnamnen Geor och Gia (inte Gio), bytt pass och spelar nu för "Georgia". De var tydligen rankade som typ nummer 7 i Brasilien och hade inte fått åka till OS (max två lag per land).
Min teori är att helskägget skulle se mer "georgiskt" ut, vilket jag tycker lyckats. Snygg markering att springa upp till sin "nya" flagga. Undrar om de varit i Georgien öht. Måste man kanske om man vill byta pass.

Annons

Mvh
Niklas"

SVAR:Tack, men Paul Breitner, liknelsen med Breitner…den var i alla fall mitt i prick eller?

Publicerad 2008-08-19 12:51

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto