POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
11å

En kvart ensam med Zlatan

På väckelsemöte i morse: Royal, Mariatorget o TV4 körde något som uppenbarligen heter streaming…jag trodde det var sådana där klistermärken man satte längs bilarna på 70-talet…o som innebär att utvalda går upp på en scen o berättar hur fantastiskt bra TV-program som ska visas i TV4 inför mediaförsamling.
Det är Nyheterna, Sporten, Kalla Fakta o lite sånt…men de flesta i lokalen vill förstås bara ha Bonde söker fru, Idol, Gynning o möjligtvis Paolos nya italienska matshow (såg glimtar, verkade hur skönt som helst)…så när Ekdal o Malou drog långa haranger om hur bra program de hade o hur bra de var…det gäller att ta för sig när chansen ges, man har mycket att lära där…, så satt såklart nöjesjournalisterna bara o suktade efter nya juryn.
Jag o Långe Lundh skulle prata lite Sportens utbud i höst o när vi inte stal ordet själva så blev vi snabbt avverkade på scen.
Jag fick i alla fall in att TV4 Sport sänder hockeyns allsvenska o premiären är med Leksand med poängen: "….och vem vill inte missa Janne Huokko."
Men det var ingen i lokalen som fattade den.
Ser inte nöjesjournalisterna bra film nuförtiden?
***
Jag fick ungefär en kvart med Zlatan exklusivt idag.
Han hade en hel del intressant att berätta, inte minst om Mourinho o om EM i somras…se hela intervjun när den läggs ut på fotbollskanalen.se.
***
Maestro berättade idag att han gillar att köra strumporna högt o väldigt tajt, lite knäckt över att grekerna hade kortstrumpor på sina träningar o ville försöka ändra på det.
Det går inte att missta ta sig på att Maestros glädje över 3-5-2…guess why?
***
Jag är väldigt nöjd med ett par nya Dolce&Gabbana-kängor med lite MC-inspirerade spännen på sidan, inköpta på NK i Göteborg för nån vecka sen för en summa når upp till halva Islands statskassa.
Bombaren körde givetvis diss direkt o sa nåt om typiska Ekwall-skor.
Zlatan sa idag att det var "glidarboots".
Jag vet inte om något av det var komplimanger, men shit the same: det är mina svåra dojjor, jag trivs i dom.
***
Tungt av Safari: IFK hade INTE slagit Guimares i Champions-kvalet…se honom säga det i Ekwall-intervju på fotbollskanalen.se.
***
Cirkus ikväll, på alla sätt.
Tirana-taxin går 05:00 från Apple Bay.
Som Linderoth hade uttryckt det, smällar man får ta.

Publicerad 2008-09-04 kl 17:42
Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå