POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
11å

Om Zlatan bara visste…

Jag har först nu insett att det är till Långe Lundh som Zlatan säger "….hade du varit på plan hade jag skällt ut dig om du inte gjort ditt jobb".
Jag som har sett Långe Lundh spela…det är mer Jonas Olsson än Limpar, om vi säger så…vet att Zlatan hade fått att göra i en sådan match.
Långe Lundh har helt andra fördelar.
Och han är en jävel på att cykla, även om han ser ut som en skyttegravssoldat från 2:a världskriget i sin nya cykelhjälm (se ovan).
***
Humor idag när Micke Nilsson och Daniel Majstorovic i Kurt Olsson-anda skulle visa "uppspel" med hjälp av en taktiktavla.
De gick verkligen in för det, det vilar inga dystra miner där.
***
Jag har ännu inte förstått varför Nyhetsmorgon helt plötsligt ville prata "klubbkänsla" med mig, Sulan Sleyman o Rydström..men shit the same, det blev ett ganska rofyllt samtal med två herrar som förstås tillhör det övre genomsnittet klokhet i allsvenskan.
Även om Rydström inte gillade att han inte fick prata lika mycket som han får på planen.
***
Jag köper inte Lagerbäcks "Albanien gjorde det smart defensivt", inte fullt ut.
Jag tyckte nog det var vi som gjorde Albanien bra defensivt, inte tvärtom.
***
Micke Nilsson kunde inte låta bli att nämna Fredrik Stoor idag o det känns lite som om Stoor kan vara på väg in.
Men Micke Nilsson tar Lagerbäck aldrig bort.
Vänsterkanten?
***
Vill ni veta vad vi gör ibland när vi tycks rulla tummar mellan fotbollsträningar, resor, presskonferenser o TV-slit?
Ja, exempelvis ägna tid åt att mejlkonversera med den elit som läser oss.
Här ett smakprov på hur det kan te sig:

"Alltså jag förstår att du är upprörd över att Sverige inte lyckades punktera Albanien. Men du behöver inte skriva en massa skit om landets huvudstad bara för det, 3 bloggar i rad har jag bara sett en massa skitsnack om hur jobbigt tirana var, du är bloggare på en fotbollshemsida. Du ska skriva om fotboll och inte hur din jävla kanin ska tas hand om, och om hur synd det är om dig att du fick dra en kabel runt hela Qemal Stafa arenan och hur jobbigt Tirana var, ett helvete var det du skrev va? Mm.
MVH
Ademi"

SVAR:Jag har en personlig blogg och skriver vad fan jag vill på den, har du ingen koll på vad är en blogg är så kan jag rekommendera att googla.
Det var inget fel på Tirana, det var varmt o skönt…på vilket sätt har jag skrivit skit?

"Lundhs är också personlig? skriver han om sina barn och vilka bekymmer han har för att han inte har kompetens nog att ta hand om en jävla kanin? Nej han skriver om fotboll. alla andra handlar om fotboll men jag antar du är desperat att slå igenom i som fotbollskanalen.se’s ansikte. Läs dina senaste inlägg om albanien och vad det handlat om så får du se vad för skit du skrivit om Tirana."

SVAR:Lundh skriver en "landslagsblogg" och så sent som för ett par dagar sen skrev han om sin son som spelar fotboll.
Det känns som du är lite sent ute.
Jag har haft den här bloggen i tre år, den har haft samma stuk hela tiden.
Saknar man sinne för ironi, distans och känsla för annat än bara fotboll så rekommenderar jag att låta bli att läsa. Det är inte svårare än så.
Känner du dig ändå tvingad rekommenderar jag dig att söka hjälp.

Ja för du är ju skitrolig eller hur Ekwall, det är det du tror egentligen. att du är Fotbollskanalens stjärna med ironi och sarkasm i tonenhela jävla tiden. Ta tillbaka Ola och Magnus Hedman istället. jävla pajas

SVAR:Härligt, äntligen nådde vi klimax på en härlig diskussion om en blogg. Grattis.

* Joråsåatt…kom inte o säg annat än att jag vårdar mina läsare.
***
Douglas Roos, en man i ropet, syntes löpandes på gatorna i Apple Bay när jag körde barn till skola under morgonen.
Han höll ett otroligt högt tempo, imponerande.
***
Onsdag är det dags för debut för Guds Son när Viasatkoncernen sänder en VM-kvalmatch i TV8.
Kanalen brukar du hitta någonstans i närheten av TV4 Science Fiction.
***
…jodå, det ramlar in massor av kloka mejl också…men i de fallen blir det ju aldrig någon "intressantare" mejlkonversation.
***
VM-kvalkväll väntar.
Det enda jag tror jag vet är att det blir 3-5-2.
Till Sverige eller Ungern vet jag däremot inte.

Publicerad 2008-09-09 kl 22:33
Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå