POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
11å

Skjut bollen framåt, skjut den i mål

Råsunda nu, känns läskigt…lite som att gå på lina.
Jag tror verkligen på att nån sorts svensk revanschlusta manglar detta ungerska lag, men om vi får ett mål i nacken…hur reagerar vi då i nytt system, när vi inte ens visste hur vi skulle reagera med 0-0 mot Albanien?
Ja, jag kräks också på allt snack om siffror.
Men slutligen; allt svammel…oftast från tränar- o spelarhåll…om att det "bara är en lek med siffror" stämmer ju inte alls.
Så mycket intensiv träning, så mycket internt snack.
Inte fan leks det med siffror precis.
***
Holmén var en skräll, men det är en frejdig typ som vill framåt o gör en hel del mål för att vara mittfältare.
Dessutom helt orädd, icke att förglömma mot småfula ungrare.
***
Vi behöver en ny modern arena för fotboll i detta land som tar tillräckligt många åskådare för internationella matcher.
Råsunda känns idag som en gammal sliten öststatsarena.
***
Jag vet att Oscar Wendt gör grymma rusher längs sin vänsterkant i FCK o jag tror att det kan bli bra i landslaget till slut, kanske mest som vänsterkant.
Men han har fått chanserna, en halvlek mot Frankrike o nästan en hel match mot Albanien, o han har inte tagit dom.
***
Ni som undrar; det kommer drösvis med positiva o uppmuntrande mejl till den här bloggadressen, tack för det.
Men jag vill mest belysa vilka "lirare" vi tvingas brottas med ibland.
Berömmet är en annan sak.
Som det här idag:

Med tanke på den senaste mailkonversationen så tycker jag det är fascinerande ens att du orkar svara dumheten personifierad på det sättet. Du svarar ju honom respektfullt och schysst. Otroligt bra med tanke på att han bara är dum. Någon sa till mig en gång att "låt de små människorna vara små" och jag har ingen aning om vilken väg som är rätt men tröttnar du på att svara idioterna har du i alla fall min förståelse. Skriver mycket sällan något till "kändisar" men tycker att vissa förtjänar beröm. Din blogg (Och Henrik Rydströms) är de absolut bästa (Hmmmm de enda jag läser….) och förgyller min vardag. En personlig reflektion som jag förmedlat till flera som har synpunkter på dig, och de är många, är att de borde läsa bloggen innan de bestämmer att du är en korkad bimbo(Jo så sa den senaste hehe sug på den) är att du har ett djup i många delar som har förvånat mig massor. Det är också väldigt kul att läsa dina personliga reflektioner då jag antar att det är sånt som man inte kan förmedla genom rutan….// Varför skrev jag detta helt ur det blå, jag tror det var idin och alla "trevliga" mail till dig. Ändra inget, Hälsningar/Tommy
***
Lek inte med siffror.
Lek med Ungern.
***
Jag vet att det börjar bli tjatigt, men den "underhållning" som bjöds inför en viktigt VM-kvalmatch på Råsunda i form av "en härlig saga" (speakerns egna ord) var värre än boll-leken som invigde EM 1992.
"Vad gör dom", undrade en ungersk kollega.
"It is a damned good question", sa jag.
Herregud!
***
Regnet bara öser ner.
Schwarz hade älskat det här.
Eller vänd på det; Torbjörn Nilsson sa en gång att han älskade regnmatcher.
"Motståndarna gled så skönt i sidan", som han sa.
Ibra borde känna likadant.
Jag har, trots allt, svårt att se hur ungrarna ska kunna stoppa honom i 90 minuter ikväll.
Men han kan inte göra allt på egen hand, vi får inte tro det här.
Så: skjut bollen framåt o skjut den sen i mål.
Det behöver inte vara svårare än så.

Publicerad 2008-09-10 kl 19:51
Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå