POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
11å

Var det DET Zlatan visste om Ralf i trädgården?

Trädgårdsarbete har varit yrket för dagen, men vad Zlatan inte visste var att Edström höll på ta livet av sig när han försökte senast.
Eller det var kanske det han visste, vad vet jag?
***
Det är en chock att danska fotbollslandslaget…som varit föregångare i hela Europa för samarbete med media…helt plötsligt gör en massbojkott för att tdiningarna skrivit att landslaget var det sämsta de sett på 30 år efter 0-0 i Budapest.
Nu skulle spelarna istället dela den här segern med de fans som trott på dem, lät det sägas.
Jag tror jag kan mina danska fotbollsvänner o låt mig säga så här; det fanns inte många att dela någon seger med i spdana fall.
Ingen trodde på miraklet i Lissabon.
Och i dagens danska tidningar såg de nu tillatt bli slaktade för sitt uppträdande istället för hyllade för sin match.
Det är också ett sätt att vrida fokus lite snett.
***
Den där albanen är inte alls kvar i Gais. Jag o Långe Lundh lär ha sagt det o nu får vi stå i skamvrån:
"Hej Patrik!
Först vill jag gratulera till en mycket läsvärd blogg där du lyckats blanda de små vardagsbetraktelserna med riktigt stora scoop som tex nyligen Freddies vägran att flyga reguljärt. Hysteriskt roligt!!!
Så till det lite mindre roliga. Senaste avsnittet av Ekwall vs Lundh (inför Albanien) sitter tre sportjournalister som enligt egen utsago är oerhört insatta i Allsvenskans spelartrupper och ALLA hävdar att Migen Memelli fortfarande spelar för GAIS. (Citat; sitter på bänken eller inte ens det). MM lämnade GAIS redan i början av Juni för att återvända till Albanien och en klubb jag inte ens orkar kolla upp. Nu har du säkert redan listat ut vilken klubb som som stulit mitt hjärta och att jag därför är insatt i ämnet, men att ingen av Er visste fakta förvånar mig. (Speciellt du Ekwall som verkar ha tokkoll på det mesta). Allt jag kräver/begär är en kraftig dementi i nästkommande Ekwall vs Lundh samt i din underbara blogg så kan vi försöka plocka upp spillrorna och dra ett stort streck över det här 😉
MVH
Martin Forslind"

SVAR:Det var ju det jag sa till Lundh i Tirana, att killen som stod i receptionen på hotellet såg jävligt bekant ut.
***
Efter Ekwalls vs Lundh med Guds Son…missa inte det, Lundh får ett tokspel på Guds Son när han försökte sälja in hockey-VM som ett kul jobb…i morse, en slappare dag.
Racet har varit långt ett tag, så det behövdes.
***
Trådgårdsmästare o fotbollsmästare, för den yngre generationen kan jag berätta att Realf Edström blev mästare i fyra länder; Holland (PSV), Belgien (Standard Liege), Frankrike (Monaco) o Åtvidaberg.
***
Efter ett mardrömsbesök hos tandläkaren idag är det tveksamt, men det kan ändå vara lite läge för svåra ostron på Sturehof.
Det är den känslan i kroppen.
Bis morgen blir det i alal fall Malmö.
Redaktör Pol Pot har försökt fixa en bra businessbiljett, men jag flyger ju inte reguljärt.

Publicerad 2008-09-11 kl 19:36
Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå