POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
11å

Nu kan du kommentera bloggen

Jag har aldrig haft något kommentatorsfält kring bloggen under tre år.
Anledningen är ju ganska simpel; det skulle ta för mycket tid, kraft o pengar att rensa ut bland imbecilla, ointressanta o hjärndöda anonyma inlägg – tyvärr så florerar ju nätet o sådana där kommentatorsspalter med fritt blås ut på sidan av alldeles för mycket skit.
Därför har man fått mejla mig istället på ekwall@tv4.se, vilket i alla fall förhindrat spontana neanderstalsvrål i skriftig form…det är inte lika smärtfritt att mejla från en mejl- o IP-adress oavsett om det är en helt anonym hotmailadress eller inte.
Jag vet att många ändå vill se en kommentatorsmöjlighet till min blogg o med hjälp av foto-Soffan finns det nu en möjlighet att kommentera bloggen under viss form av kontroll och icke-anonymitet i grunden.
Det finns nu en grupp på Facebook med namnet "Patrick Ekwall – vi som läser bloggen" – det är bara att söka på namnet så ska du hitta den.
Gå med i den gruppen o häng med i debatten, aktivt eller inaktivt – du väljer helt själv.
Varmt välkommen!

Publicerad 2008-09-17 kl 22:25
Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå