POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
11å

Därför fick jag nobben i Ladies Night

När man var yngre visste man att det rörde sig om två saker om vuxna var uppklädda mitt på dan: de skulle på begravning eller på banken, nu efteråt har jag förstått att det kunde vara same shit, different names.
Högtidlig, på nåt vis.
Annat nu…du drar ju inte precis på dig en slips bara för att koppla upp dig mot SEB med hjälp av en plastdosa.
Ser man en gubbe i kostym skjorta o slips när det är 35 grader varmt ute så antar man istället att han går under TV4-sportens klädkod.
I en sliten gammal dSquared-tische med lång ärm, jeans, gympaskor, skinnjacka gled jag in på fint bankbesök i morse o det var först på plats det slog mig; shit, kan man komma så här…folk på bank går ju ibland fortfarande i knytblus.
Besöket omfattande mest en del rutindetaljer i diverse konto o självklart försökte min trevliga bankkontakt sälja in en o annan fond.
Läget är ju inte direkt det bästa för just den typen av försäljning, för att tala understatement.
För ett tio-femton år sen talades det alltid om "ja, det finns en liiiiten risk men då ska du ha en hel del otur med investeringen, det här ökar minst 30-40 procent på 10 år" o sen stod man där strippad på sin insats efter ett par år.
Nu säljer banken helst helt riskfria fonder o säger istället att "det här är riskfritt om inte banken går i konkurs".
Om inte banken går i konkurs!
Nya tider nu.
***
Jens Lehmann flyger heller inte reguljärt.
Hur stort som helst.
***
Först Granqvist.
Och nu Dusan Djurics sanslösa mål mot Milan!
Du måste ta en titt…undrar du vad kommentatorerna säger, ring Chippen.
***
Jag ska inte ta någonting från Kalmar men ju mer jag tänker på det, ju mer känner jag att holländska ligan inte är så bra som vi tror.
Blickar vi under PSV o Ajax är det nog sådär, inte minst försvarsmässigt.
Svenska lag har slagit ut både Heereenveen o Utrecht de senaste åren…bägge lag på den övre halvan.
Men å andra sidan vann Kalmar FF på bortaplan, vilket är väldigt, väldigt starkt.
Jag börjar dessutom alltmer hävda att skandinaviska lag tar mark i europaspelet.
Se Aalborg i Champions o igår var det tre Uefa-resultat som var anmärkningsvärda: Feyenoord-Kalmar 0-1, CSKA Moskva-FC Köpenhamn 1-2, Brann-Dep La Coruna 2-0.
***
Under besök på klock- o smyckesmässan i Lapplands Väsby idag fick jag till slut veta allt om det rätt svåra armband som jag fick av en portugis i Båstad.
(Det går omkring fullt med portugiser o delar ut saker i Båstad, visst ni inte det? Till de mest underliga typer – se här själv.)
Armbandet ska bringa tur o Bröndbys tränare lär ha haft det på sig när det vände för BIF under en period i ligan o cupen förra säsongen.
Igår – mot Rosenborg – hade han glömt det hemma.
Huruvida det gett mig någon tur sen i somras vet jag inte, men jag slog ett par rätt snygga tunnlar med TV-laget i Dalsland.
Jag förstod att de inte riktigt kom av sig själv.
***
En sann fröjd att läsa Rydströms chattande på Kanalen idag.
Inte visste jag att han tänkte så om Långe Lundh…
***
Glöm inte anmäla till den här gruppen nu – där har du chansen att spana in lite kuriosa kring bloggen o möjlighet att kommentera det som skrivs här.
Vi blev blixtsnabbt nästan 200 medlemmar – häng på du också!
***
Hur jag än vänder o vrider på det så är det ju hur svårt som helst att Snickaren går in till tusentals vittvinstokiga ladies i bar överkropp, sågar sönder en vanlig jävla trästock…damerna viker sig av lycka, tjuter, glider av stolar o Snickaren cashar in big time.
Jag har försökt sälja in att få komma upp på scen en gång o läsa ett bandytelegram i badbyxor men Stenmarck tvärnobbade.
Han sa inte om det handlade om telegrammet eller om min kropp, men jag misstänker att det inte rörde sig om telegrammet.

Publicerad 2008-09-19 kl 21:19
Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå