Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
10å

Jag förstår att Jeppe led i rosa dräkt

Virrig som man är så glömde jag såklart det mesta när solen sken vid 13-tiden o det var dags att åka till Stadion: underställ, rock, handskar.
Två timmar senare…ja, alltså en timme FÖRE kick off…var det ishavskyla ute, då fungerar inte skjorta, slips, tunn tröja o kavaj.
Någon rockajävel var förstås inte att tänka på men jag försökte via Kotschacks connections låna ett underställ av hemmalaget, men de hade inga sådna grejer med sig från Kaknäs där de "bor".
Jag fick låna studioman-Andreas-Salina Olssons-pojkväns handskar i första, han krävde dom tillbaka i paus o när lagen var på väg ut i spelargången inför andra halvlek såg jag Kalmar-avbytaren Micke Eklund med varma svarta handskar: Vad fan ska du med dom till i din varma jacka?
Jag fick låna o det räddade en del av min andra halvlek, det var ju inte så att spelet värmde precis.
***
Grattis, Häcken!
***
Jämför du med vad du har sett över en säsong tyckte jag Kalmar spelade ganska ruttet, lite änglsigt sådär…det märks att det finns en del orutin bland många…ja, ALLA när jag tänker efter…inför en sån här situation.
Jag tror inte jag sett Kalmar skapa så få heta målchanser under året.
Men 1-0 är tre poäng.
Och: Ingelsten gjorde mål igen (o tog sen ett stort ansvar på mitten), Rasmus Elm börja hitta tillbaka igen, Wastå/Lindberg/Lantz är i alla fall EN central linje som fortfarande står på benen i Kalmar FF.
Med programmet som är kvar har jag svårt att se hur smålänningarna ska missa det nu.
***
På tal om kläder så o stor sportjournalistik så gjorde Bladets nätupplaga sin största grej om matchen på min lilla korta småroliga avslutning med Viktor Elm o hans klädsel vid intervjun; skjorta, slips, träningsbyxor o flipflopps.
Alltid ett sätt att locka till de anonyma hatskribenternas intresse.
Det var lite synd om Elm i sammanhanget, han blev utkallad till intervjun av studiomannen när han nyss duschat. Stod i kallingar, skjorta, slips…fick brådis o drog på sig det som fanns tillgängligt o haltade som en skadeskjuten get till kamerateamet…inga divalater här inte.
Jag frågade om skadan, matchen, framtiden o avslutade sen kort med att visa upp Elms kläder eftersom det onekligen såg rätt kul ut.
Det var ju ganska taskigt med tanke på omständigheterna men eftersom Viktor Elm har humor så var det riskfritt.
Matchen slutade alltså 1-0 till Kalmar o om just det fanns att läsa om i lite mindre uppslagna artiklar på Bladets nät.
Viktigaste går alltid först.
***
Hur Häcken nu ska reda ut anstormningen av världens media till sin träningsanläggning nästa säsong vet jag inte.
***
Djurgården?
Styrelseproblematik, en trupp som inte håller riktigt, en vacker men uråldrig fotbollsarena…det ser inte ljust ut, om man säger så.
***
Ju mer jag tänker på det så känns det ibland som ett under att Prahl ser någonting överhuvudtaget, så som han plirar med ögonen.
***
Såg "Stjärnor på is" för första gången ikväll…en helg med Wilma, 9 år, gör programvalen enkla…o slogs mest av Ewerlöfs hår, Blomqvists överarmar, Kickens snygga partner o hur erbarmligt uttråkad juryns ordförande verkade i leopardmönstrat o allt: tror hon att det är skoj eller på riktigt?
Men framförallt: Det syntes ju på Jeppe heeeela vägen…hur jävla kul kan det vara att "tvingas" åka omkring i rosa-vit sparkdräkt o lustig mustasch i ett underhållningsprogram bara timmar efter hans lag åkt ur Superettan.
***
Avslutningsvis håller jag med Långe Lundh helt o fullt.
…och glömmer inte andra tunga namn i den noramerikanska ligan när det begav sig.
Thomas Sjöberg i Chicago Sting, Björn Nordqvist i Minnesota Kicks, Janne Möller o Tore Cervin i Toronto Blizzard.
För att nämna några som hade gett upp o hämtade de sista.

Publicerad 2008-10-25 kl 23:45
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons