Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bloggen fortsätter HÄR och NU och hela 2009

Ekwalls blogg

Om du uppskattar det du just nu läser, se det som en liten julklapp: den här bloggen fortsätter under minst ett år till på just den här platsen.
Ska jag vara helt ärlig så var det aldrig något snack om "var", det har mest handlat OM jag skulle blogga under ett år till eller inte…det är trots allt vissa krav som ställs, om du inte försöker uppdatera ständigt så är det poänglöst med en blogg.
Och det uppdaterandet kräver sin tid.
Men oerhört bra respons genom året, som till slut gav en (i mina ögen helt sensationell) tredjeplats i omröstningen om Sveriges bästa sportblogg, har gjort bloggandet till en fröjd.
Så…tack ALLA som hört av sig via uppskattande, roliga, uppriktiga, glada, kloka, spännande och på alla sätt intressanta mejl.
Nu hoppas jag att bloggen kan fortsätta utvecklas under 2009 och att du fortsätter att läsa engagerat.
Du behöver inte tycka likadant, för alla tycker olika o det behöver inte vara svårare än så…det som driver mig viadre är att du hänger på o visar engagemang om sådant som är stort, sådant som är litet o sådant som bara poppar upp då o då i en blogg nära dig.
Nu firar vi jul o tar sikte på ett Gott Nytt 2009.
Med en blogg, svårare än någonsin.

Annons
Publicerad 2008-12-23 22:46

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto