Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Svar på tal - från Kinshasa!

När jag tror jag har det bra i januari får jag svar direkt.
Förvisso från Afrika, men det är ett förbannat roligt mejl:

"Hajdu Ekvall…
…pa tal om mumma for sjalen. Eftersom hemma for mig ar Kinshasa sa kan jag beratta att just i detta nu strosar jag omkring pa Stade du 24 Novembre. Det var har som Muhammed Ali grundlurade Georg Foreman for nagra decennier sedan i den matchen som kom att kallas The Rumble In The Jungle. (Jag kan i sammanhanget rekommendera Norman Mailers "Matchen") Ar faktiskt en hojdare att uppleva platsen for en av de storsta tungviktsmatcher som genomforts.

Men det var inte boxning jag skulle prata om utan jag ville bara ta tillfallet i akt och beratta att vi har 36 i skuggan. Jag kor en YSL T-shirt som dock kanns lite varm har i Kinshasa. Min svarta traningsjacka fran Sukiyaki ligger kvar i lagenheten pa Boulevard du 30 juin och ladret har jag inte ens tagit med mig hit. Gatuforsaljarna ar ettriga som terrier och jag kande mig mer eller mindre tvingad att kopa ett par helt sjuka sunshades fran Yakisuki. Pa fotterna har jag ett par svara sandaletter fran Bertuloni. Nagot utecafe har jag inte hittat daremot tankte jag kora en kokosnot med sugror.

Ha det
halsar Thomas Strand"

Publicerad 2009-01-16 kl 16:05
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons