Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Svar på tal - från Kinshasa!

Ekwalls blogg

När jag tror jag har det bra i januari får jag svar direkt.
Förvisso från Afrika, men det är ett förbannat roligt mejl:

"Hajdu Ekvall…
…pa tal om mumma for sjalen. Eftersom hemma for mig ar Kinshasa sa kan jag beratta att just i detta nu strosar jag omkring pa Stade du 24 Novembre. Det var har som Muhammed Ali grundlurade Georg Foreman for nagra decennier sedan i den matchen som kom att kallas The Rumble In The Jungle. (Jag kan i sammanhanget rekommendera Norman Mailers "Matchen") Ar faktiskt en hojdare att uppleva platsen for en av de storsta tungviktsmatcher som genomforts.

Men det var inte boxning jag skulle prata om utan jag ville bara ta tillfallet i akt och beratta att vi har 36 i skuggan. Jag kor en YSL T-shirt som dock kanns lite varm har i Kinshasa. Min svarta traningsjacka fran Sukiyaki ligger kvar i lagenheten pa Boulevard du 30 juin och ladret har jag inte ens tagit med mig hit. Gatuforsaljarna ar ettriga som terrier och jag kande mig mer eller mindre tvingad att kopa ett par helt sjuka sunshades fran Yakisuki. Pa fotterna har jag ett par svara sandaletter fran Bertuloni. Nagot utecafe har jag inte hittat daremot tankte jag kora en kokosnot med sugror.

Annons

Ha det
halsar Thomas Strand

"

Publicerad 2009-01-16 16:05

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto