Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Vaknar till en saxofon-man i motljus

Ja, ni ser ju själva på bilden: ljuset! Morgonen kom till Hajduk-land med blå himmel, strålande solsken och 13-14 grader. Vi bor kanon, även om min utsikt från hotellrummet inte direkt är "sjöglimt". Däremot upptäckte jag idag att någon i alla fall försökt piffa upp en av de grå DDR-kasernerna med nån sorts gubbe som lirar saxofon. Jag gillar när man trots allt försöker göra något åt eländet. Och sen den dag jag såg min svenska favoritfilm…Saxofonhallicken…så har jag alltid gillat saxofon.

Publicerad 2009-01-16 kl 11:34
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons