Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Domarna firade med en öl

Sverige gav kroaterna kampen. Men det känns nästan som omöjligt uppdrag i den här kokande grytan. Du måste ha så mycket med dig; stolpe-in, flyt i spelet under 60 minuter, målvakt som spikar och domare som pallar trycket hela vägen. Vi hade väl inte ens hälften av de komponenterna och ändå kändes det nära. På tal om domare…vi står utanför domarerummet nu och tyskarna har precis gått. De lämnade tre tomma flaskor öl efter sig. Om de drack dom före eller efter matchen förtäljer inte historien.

Publicerad 2009-01-22 kl 22:42
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons