Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

När knäna inte längre höll för sex - då slutade han

Ekwalls blogg

Handbollen blir sällan så mycket rock’n’roll som varje gång du springer på Stefan Kretzschmar.
I mina ögon det kungligaste handbollsvärlden har haft att erbjuda i form av karisma, spänning, starquality och tatoos som krossar vilken nyrik fotbollsstjärnas som helst.
Ikväll gled han in på Restuarang Baltazar i downtown Zagreb när jag och Axnér käkade kalv i sällskap med Steve Perryman-Olli och hans entusiastiska gäster.
Axnér har mött honom ett tjugotal gånger på en kant i Bundesliga, jag säkert lika många gånger över en mikrofon.
Han hälsade glatt, pratade Kasta Gris en stund med Axnér som sen lät förmedla skälet till varför Kretzschmar slutade spela handboll (manager i Magdeburg idag):
"Det var när han upptäckte att knäna var så dåliga att han behövde knäskydd för att ta sin fru bakifrån. Då tyckte han att det var dags att sluta och gjorde det direkt. Och skälet berättade han såklart för all tänkbar media".
Jag förevigade såklart vårt möte med en sån där töntig "jag-mötte-Lassie-bild" och stående sidan om detta tyska PR-geni fick Axnér dom där ögonen som vi alla hört talas om.

Annons
Publicerad 2009-01-23 23:44

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto