Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Mitt liv som sminkös

Det här jobbet har ju sina sidor. Som i en budgetproduktion likt Ekwall vs Lundh. Ikväll gästas vi av Lagrell och när han tagit flyget från Jönköping så är det liksom slut i produktionens portmonnä. Då får vi enkla killar på golvet göra grovjobbet; koka kaffe och sminka Lars-Åke. Det blir lite som det blir, både kaffet och pudrandet. Så om Lagrell ser ut att ha nån sorts fläcktyfus…det var en del att pudra över… i rutan ikväll så vet ni varför. Det blev i alla fall en skön diskussion med förbundets ordförande som bland annat berättade hur det blir med Lagerbäck i framtiden. Och vilken allsvensk klack han tycker är bäst! Mvh Patrick Ekwall, producent, programledare, projektledare, kaffekokare och sminkös.

Publicerad 2009-02-19 kl 11:56
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons