Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

När skorna stod på bordet

12å

Jag är inte den som är den; vet hur det fungerar i den här världen. Intervjuer på tu man hand med de riktigt stora stjärnorna får du sällan göra nuförtiden om det inte finns en sponsor, en nysläppt film, bok eller skiva med i bilden. Det har vi sett i TV4, i en ganska stor Niva-serie härförleden och det ser vi med all tänkbar tydlighet i Juans Zlatan-intervju i Getingen idag. Men du kan ju alltid göra det mer eller mindre snyggt. Kolla in intervjubilden med Zlatan och Juan i Getingen…undrar mest hur det kändes att ha de där Nike-dojorna på bordet under snacket? Naturligt? Jag vet inte riktigt, viktigast är ju nästan alltid att få intervjun, skitsamma hur…men en skylt eller två i bakgrunden eller skorna lite snyggt på en piedestal kanske? Men sådär rakt upp och ned på ett bord mellan två vuxna män i ett samtal…känns sådär.

ANNONS
Publicerad 2009-03-04 kl 13:16

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto