Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Bevis på att vi lever i en rätt sjuk värld

Sorry, men ibland undrar du ju hur människor orkar.
Hur de tänker när de sätter sig ned och ägnar all sin kraft åt hat och jävelskap så snart de sätter sig framför ett tangentbord…hur ser de på sig själva när de ställer sig framför spegeln efter ha dragit iväg ett sjukt mejl eller en idiotisk anonym kommentar?
Stolthet?
Det ska sägas att jag dagligen får massor med mejl, de allra flesta väldigt positiva, kreativa och intressanta.
Vissa för, andra emot – men givande, debatterande…inte bara om sport; igår ett långt intressant om huruvida man "kan" musik eller inte, väldigt klokt på alla sätt och lite annorlunda.
Ni som mejlat vet att jag försöker svara så många och så ofta jag hinner.
Men då och så får du också knäppgökar i mejlboxen och ibland kan det vara nyttigt att publicera ett och annat sådant för att påvisa vilken knäpp värld vi lever i, för att få en insikt om att du själv mår ganska bra i jämförelse.

Från: Patrik Ekwall suger [patrikekwallsuger@hotmail.com]
Skickat: må 2009-03-16 10:51
Till: Ekwall
Ämne: Angående dina insatser

Först och främst, vilken lysande insats du gjorde i tv serien myggan på kanal 5.

Nu till det jag ville säga. Jag tycker att du inte håller måttet för att vara med i tv. Dina krönikor är helt värdelösa. Varje gång jag ser på sporten och det är din tur så skyndar jag mig att byta kanal för att inte hinna se något av ditt minst sagt pinsamma intro. Igår kväll tog jag mig samman och såg ditt inslag på tv4 sporten. Det du sa om Zlatan stämmer inte alls. Gör hellre inslag om damfotboll… Jag blev så arg att jag bara ville gå ut och skrika ut min ilska, men min flickvän och min 3-åriga son låg och sov. Jag fick knappt en blund inatt när jag låg och tänkte på det du sa. I övrigt, släpp La Liga. Det är den mest tråkiga och överskattade ligan i Europa. Fokusera på engelska och skottska Premier League istället. Fysisk fotboll är vad folk vill se.

Tack för mig, tacksam för svar.

MVH Fotbollsälskaren

Ps. Ursäkta min e-post adress. Jag var så sur när jag gjorde den.

Detta alltså ett mejl från en vuxen människa som inte kan sova om nätterna för att någon tycker annorlunda än han själv, som tagit sig tid att fixa ihop en sjuk mejladress på hotmejl och som påstår sig ha både flickvän och ett 3-årigt barn.
På fullaste allvar.
Förstå om man undrar vilken värld vi lever i.

Publicerad 2009-03-16 kl 11:04
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons