Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Som sköna UEFA-vibbar från 80-talet

Jag vet inte riktigt när Andreas Johansson helt stektes som landslagsman, men det är ingen som skriker efter Adde som det skriks efter annat. Så bortglömd, men ändå kanske bättre nu än när han tvingades åka omkring och sitta på en landslagsbänk överallt. Nu är den elegante mittfältaren ovärderlig för fantastiska Aalborg som just i detta nu gjort det omöjliga mot multimiljonpundlaget Manchester City, vänt 0-2 till förlängning, Det är UEFA-skräll så stor på gång att jag får vibbar så starka i TV-soffan att de sträcker sig så långt tillbaka som IFK Göteborg borta mot Hamburger SV på 80-talet. Och Magnus Pehrson…har vi ett förbundskapten ämne där eller har vi ett förbundsakptenämne där! Straffar snart. Vilket drama!

Publicerad 2009-03-19 kl 23:35
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons