Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Tar Percy med sig väskan?

Snart kommer Percy Nilsson till Ekwall vs Lundh-studion…han som kallt mig för kappvändare. Det hade jag tänkt att han skulle få äta upp. Vi ska i alla fall diskutera fotboll kontra käppakrig och varför så få svenska miljonärer går in tungt i svenska klubbar. Som vanligt bjussar vi vår gäst på en exklusiv Ekwall vs Lundh-väska från Cavalet. Janne Tauer grät av lycka över sin och sover med den. Allbäck, däremot, blev inte lika lycklig och ville att "ni kan väl skicka den"… Tar Percy emot sin väska som står och väntar i studion just nu? Han kan ju alltid fylla sin med pengar. Svaret får du i TV4Sport ikväll kl 18.30.

Publicerad 2009-03-19 kl 09:49
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons