Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Zlatan-hatarna ger aldrig upp

Ekwalls blogg

Zlatan-hatarna blir allt färre, men finns fortfarande och de kommer aldrig att ge upp.
De är lite som tjuvar som blir tagna bar gärning, står med silversakerna i handen
och säger som i ett mantra: Jag är helt oskyldig.
Ingenting kan övertyga dom.
Igår kväll, efter Zlatans helt sjukt snygga chipp-lobb med "fel" fot, kom såklart det här mejlet:

Vilket oerhört tufft försvarsspel av de 3 st Reginnaspelarna? De stod nästan helt stilla och var väldigt passiva som ett par småpojkar och gick inte in i närkamp alls med Zlatan och smällde på, Zlatan kunde promenera fram ostört och i lugn och ro lobba över en felplacerad målvakt. Backarna i Italien världens snällaste och fegaste och passiva som vi kan se helg efter helg. De kallas i fotbollsmun för saloonbackarna! Man undrar varför???
/Örjan Andersson

Sen direkt efter gårdagens Fotbollskanalen Europa…där vi alla gottade oss den otroliga chippen (inte kompisen…ja, ni fattar), då slog Örjan till igen över tangentbordet:

Annons

Har du sänkt kraven så lågt, så att du tycker detta är ett drömmål? Nu blev jag verkligen besviken och dina krav sjunker som ett skeppe mot botten! ha ha
Tycker du att de italienska backarna i Serie A håller världsklass? Tycker du de 3 backarna i Reginna var bra och gjorde allt de kunde för att Zlatan inte skulla göra mål? Nej du, min gode Ekwall nu blir du själv med på listan denna vecka !!!
Lund håller väl med dig???? ha ha Inte undra på att Zlatan inte kan näta och göra "drömmål" när han möter riktiga backar och inte saloondörrsbackarna!!

SVAR:Jag vet inte varför, men den här typen Zlatan-hat-mejl kommer nästan alltid från män som heter Örjan, typ.

Annons
Publicerad 2009-03-23 06:30

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto