Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Breakfast with a jävligt skön view

Jag ska inte hålla på och hålla på, vet hur deprimerande det kan vara i ett lömskt vintermars. Men ändå; det var en sagolik morgon att bli väckt till på rum 556 med vy över solglittrande Atlant, guppande oljetanks, horisont i ljust lila. På det en stilla frukost med Olsson, Långe Luhr (som åt sju våfflor med sirap mellan en omelett och höghus färsk frukt, chockerande!), Långe Lundh, foto-Soffan och Loverboy. När viktigt samtal skulle avhandlas över mobil gick sen rakt ut i svår t-shirt (inhandlad bakom muren av en frisör som heter Hannah) till poolområdet, kisade mot vattenglittret och tänkte att det säkert kan vara 18-19 grader. Det visade sig vara 22. Sorry.

Publicerad 2009-03-24 kl 12:34
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons