Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Breakfast with a jävligt skön view

12å
ANNONS

Jag ska inte hålla på och hålla på, vet hur deprimerande det kan vara i ett lömskt vintermars. Men ändå; det var en sagolik morgon att bli väckt till på rum 556 med vy över solglittrande Atlant, guppande oljetanks, horisont i ljust lila. På det en stilla frukost med Olsson, Långe Luhr (som åt sju våfflor med sirap mellan en omelett och höghus färsk frukt, chockerande!), Långe Lundh, foto-Soffan och Loverboy. När viktigt samtal skulle avhandlas över mobil gick sen rakt ut i svår t-shirt (inhandlad bakom muren av en frisör som heter Hannah) till poolområdet, kisade mot vattenglittret och tänkte att det säkert kan vara 18-19 grader. Det visade sig vara 22. Sorry.

ANNONS
Publicerad 2009-03-24 kl 12:34

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto