Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

De långa männens glupska afton

Det fick bli churraskerian borta vid parken i downtown Cascais och det blev matmissbruk av sällan skådat slag; De två långa, Luhr och Lundh, gick loss på köttspetten som om vore de elefanter. Utsvultna elefanter! Så snart vi vände en träkloss till gröna sidan upp attackerades vårt bord med spett innehållande vitlöksmarinerat kött, oxfile, brassespecialbiffar, kyckling, läbbiga korvar, stekta grisar, grillade getter, lammbitar, annat kött och annat kött, varm ananas och friterade bananer. De långa slickade sig om munnen och Luhr bad om – mer pommes frites. Själv fick jag långa blickar för att jag kombinerade några köttbitar med broccoli. Jag är chockad.

Publicerad 2009-03-24 kl 22:51
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons