Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Som en Trabant me fälgar från en Porsche

På tal om att göra total makeover på sina kollegor i branschen; Långe Luhr kom till dagens träning som utsänd representant för Getingen med tagelskjorta, kortbyxor och blå badtofflor från Adidas. Det är sant! Portugisiska vakter trodde det var en representant från Fritidsresor som hamnat fel, på väg till någon utflykt. Nu räddades Långe Luhr av att han fått låna de svåra solbrillor jag inhandlade i Graz…han hade packat ned hela strandbagaget men alltså glömt shades. Nu gled Långe Luhr runt i mixade zonen bland nyrika fotbollsproffs och såg ut son en i mängden; badtofflorna och överstora brillor för alldeles föe mycket pengar.

Publicerad 2009-03-25 kl 15:25
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons