Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Vad är det som händer?

Kortbyxefördärvet exploderar hos kollegor i tjänst. Vid dagens presskonferens kom ett flertal representanter för stora mediabolag med både långt badbyxmode och jesus-sandaler…som om vi vore på Ribban i Malmö vilken solig julidag som helst. Krönikören på stor svensk daglig tidning…vi väljer att inte nämna hans namn…chockade fullständigt när han gled in i ett par korta vita shorts, enligt den modell vi uppskattade under senare delen av 70-talet. "Du och ditt Kista-mode, det är det här som gäller", påpekade krönikören för mig när jag synade DN:s klädkod. Jag hänger upenbarligen inte med. Hur ska det sluta? Vad är nästa steg? Cykelbyxor?

Publicerad 2009-03-26 kl 15:42
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons