Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Pulsen stiger framför Douro

Solen har gått tillfälligt moln, men det hettar alltmer på det lilla torget vid Ribeira framför floden Douro. En hel del svenska fans på plats för lunch som på sina håll mestadels inmundigas i flytande form. Superbocken flödar och då menar jag inte före detta ytterbackar. Själv sitter jag snett bakom ett gäng medelålders lirare med mistlur och gulblå badmössor som det är tryckt SVERIGE på. Själv laddar jag med en tonfisksallad och en stor flaska vatten. Säkert betraktat som lite småfjolligt i det här sällskapet, men jag överlever det.

Publicerad 2009-03-28 kl 14:54
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons