POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
10å

Pepes står redo

En snabb sväng till Båstad över dagen för snabbsyn av ett hus vid havet och möte med Bosse Båstad…en majdag med starkt strålande sol, blå himmel, lunch och kaffe på Skansens uteservering – oslagbart är bara förnamnet. Det väntas för övrigt en sanslöst spännande sommar i Bjärebygdens St Tropez. Här ska Sveriges U21-stjärnor bo i samband med EM-slutspelet och sen slår vi till med TVÅ tennisveckor. Det blir något att bita i. Lugnt annars när jag svischade förbi Pepes Bodega i jakt på en glass i solen. Annat är att vänta om bara några veckor. Sommaren är här fortare än vi tror.

Publicerad 2009-05-12 kl 18:49
Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå