POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
10å

Det hårda livet

Går in i turneringen först imorgon och tvingas ladda i solstol poolside. Sjöberg har föreslagit svår poolfylla, men vi ligger lågt försöker stjäla lite sol. Själv begrundar jag hur hårt alla de allsvenska lagen satsar på Svenska Cupen som vanligt. Så hårt att de åker ut till höger och vänster mot lag från Superettan. Å andra sidan stänker ju skrällarna lite charm över cupen. Och Emra Tahirovic får chansen att spela från start…två mål mot just Halmstad måste ha suttit fint för Emra, nu lär snart halva Europa ligga på telefonen till ÖSK:s kansli imorgon om vi ska tro tidigare bulletiner kring Tahirovics status ute fotbollsvärlden. I övrigt är det uppenbart att Mjällby håller minst lika hög klass som ganska många allsvenska lag just nu. Ja, ja…mer om det sen. Algarvekusten bjuder på gnistrande kornblå himmel, men det blåser lite småkyligt från norr…det är hårt nu.

Publicerad 2009-05-14 kl 14:52
Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå