POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
10å

Avgjordes med skott i krysset

Jag vet inte hur ni hade det på Söderstadion eller framför TV-rutan, det var högklassig underhållning i Slite. TV-laget vann säsongspremiären med 3-1 efter en hygglig andra halvlek där vårt nya förvirrade system, 3-1-4-2, firade stora triumfer med Andreasson som nån sorts trubbig spets i en diamant. 1-1 i paus efter gotländskt självmål, 2-1 på Jesper Mattsson-genomspringning och avslutande 3-1 i krysset av bloggare ni känner efter assist av Godfather. Inte svårare än så.

Publicerad 2009-05-23 kl 19:30
Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå