Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Juniorschtekarna på plantskola

Jag trodde såklart att Axwell på Pepes var nån sorts releasefest för schampo…jag blir uppenbarligen bara mossigare, noll koll. Men bra drag i alla fall på Pepes i eftermiddags (ja, Axwell är alltså DJ…för er som inte visste) när det drog igång. Så här långt är damveckan lite av en plantskola för juniorschtekare, de som inte riktigt är "där" än, bland det tunga gardet som börjar flygas in under helgen till "riktiga" tennisveckan. Lite Kalle Anka Cup för backslickers. Rätt tydligt under Axwell, då sprutgrejen var tillbaka hos babyschteks. Den trenden dog väl för ett par år sen i Båstad och är ju bara rätt pathetic(dock tradition på After Beachvolley då alla går omkring i badkläder). Lite barnkalas idag också när Axwell-partyt sprutade lite gröna girlanger som tuff effekt. Wilma, 10 år, gillade dom. Själv satt jag tvärs över gatan, på Bakfickan, tjuvlyssnade och kommenterade…gammal och bitter.

Publicerad 2009-07-09 kl 18:41
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons